2240999 Sticky Marketing content 04 07 Overzicht
Inspiratie

VideoTwin, here we go!

VideoTwin, een kijkje achter de schermen 

We hebben inmiddels al vaker geroepen, hoe cool onze nieuwste service van de VideoTwin is. Snel en efficiënt videocontent maken, de VideoTwin is werkelijk ideaal! 

Voor onze klant Ultimate Maritime Logistics zijn we ook aan de slag gegaan. Zij zijn een internationaal opererend bedrijf, met klanten uit allerlei verschillende landen. Video is dan natuurlijk een hele fijne manier om je boodschap over te brengen. Maar het nadeel was dat het vaak veel tijd kost, bij een opname krijg je te maken met verschillende agenda’s en dat je een vertaling of ondertiteling erna weer moet toevoegen. Zucht, zucht. 

Goed nieuws voor Ultimate! Met de nieuwe VideoTwin kunnen zij nu in een handomdraai nieuwe content creëren voor hun klanten in hun eigen moedertaal. Supertof & op marketinggebied zorgt het voor vele mogelijkheden.  

VideoTwin opnemen in de praktijk 

Het voelt misschien nog wat ver van je bed, die hele commotie rondom de VideoTwin. Daarom nemen we je vandaag mee in een kijkje achter de schermen als we de VideoTwin gaan opnemen voor deze klant. Het enige wat eraan vooraf is gegaan, is een brainstorm over de mogelijkheden van de VideoTwin en welke personen binnen het bedrijf het meest geschikt zijn om in te zetten. In dit geval hebben we gekozen voor 1 sales persoon en 2 consultants. We hebben een datum geprikt en ze hebben een briefing ontvangen qua kleding. That’s it!! 

Vervolgens hebben we een mooie, lichte plek uitgekozen bij Ultimate op kantoor. Dat werkt ook altijd lekker; fijne video’s in de eigen omgeving. En toen was het tijd voor actie! Met de VideoTwin ontwikkel je als het ware een Avatar van jezelf. Een VideoTwin is een digitale avatar die menselijke bewegingen, gezichtsuitdrukkingen en stemmen nabootst. Superhandig omdat je het dus voor heel veel zaken kunt inzetten, het wordt vaak gebruikt voor het personaliseren van inhoud, het bieden van virtuele assistentie op de website en het verbeteren van klantenservice. Maar trainingen, uitleg van diensten: de VideoTwin maakt je leven zo veel makkelijker! 

We hebben per persoon een 3 minuten video opgenomen. Dit noemen wij het creëren van bronmateriaal. Je praat 3 minuten op een rustige maar enthousiaste manier tegen de camera. Alles wordt vastgelegd: mimiek, intonaties, stem. En op basis van de 3 minuten durende opnamen creëren wij een kloon van jou! In slechts 3 minuten, kun je het geloven?! 

Hopsakee: klaar zijn we! Ja, dat had je niet verwacht he? Het is echt zo gepiept! En nu Ultimate de beschikking heeft over 3 VideoTwins, kunnen we elke boodschap overbrengen naar hun klanten die ze maar willen. En dat volledig gepersonaliseerd en in maar liefste 80 talen!  

Meer weten over de voordelen van VideoTwins? Lees hier dan even verder. 

Ben jij geïnspireerd door de mogelijkheden van de VideoTwin, maar wil je graag eerst de mogelijkheden verkennen? Laat het ons gerust weten. Dan plannen we een vrijblijvende afspraak en demonstreren wij de mogelijkheden! En ja, dat doen wij echt zelf, onze VideoTwin zullen we je wel even laten zien! 

2240999 Sticky Marketing content 04 07 Facebook LinkedIn[42]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons