DSC7331
expertise

AI VideoTwin

AI VideoTwin

Kracht van AI

Bij Sticky Marketing geloven we in de kracht van AI en hoe het de manier waarop bedrijven met hun doelgroepen communiceren kan veranderen. Met jouw AI VideoTwin loop je voorop en bespaar je enorm veel tijd! Maar wat zijn de voordelen van deze nieuwe AI marketing-tool? 

Voordelen van jouw VideoTwin

Persoonlijke communicatie
Tijdsbesparing in video- en vertaalcreatie
24/7 beschikbaarheid
Gepersonaliseerde interactie
Schaalbaarheid
Kostenbesparing
Lip sync in meer dan 40 talen

VideoTwin als onderdeel van jouw marketingstrategie
De mogelijkheden van VideoTwin zijn eindeloos. Of het nu gaat om trainingen, onboarding van medewerkers of klanten, social media, kennisdeling of leadgeneratie; met jouw VideoTwin maak je vliegensvlug persoonlijke communicatie met elke (potentiële) doelgroep mogelijk.

Hoe werkt het inzetten vanVideoTwin?
Je moet natuurlijk niet koste wat kost gebruik maken van een VideoTwin. Hoe gaaf ook, het moet je wel daadwerkelijk iets opleveren als bedrijf. Hieronder hebben we globaal de stappen beschreven die van belang zijn.

1. Doelstellingen bepalen
Eerst gaan we samen bekijken hoe je marketingstrategie er momenteel uitziet. Op welke manier communiceer je nu met je doelgroep en welke rol speelt video hierin? Als je al vaak gebruik maakt van bijvoorbeeld how-to video’s, is het helemaal een no-brainer om dit te vervangen door video’s gemaakt door de VideoTwin, maar ook als video nog geen rol speelt in je huidige aanpak, is het raadzaam om hiernaar te kijken. Persoonlijke, schaalbare video’s zijn namelijk altijd goud om toe te voegen aan je marketingmix!

 2. Opnemen VideoTwin
Nadat we samen hebben bepaald hoe de VideoTwin van meerwaarde gaat zijn voor jouw bedrijf, boeken we 1,5 uur om jouw unieke VideoTwin te gaan opnemen. Hiervoor zoeken we een goede locatie bij jou op kantoor en gaan we je met een professionele camera set-op opnemen. Je mag maar liefst 3 minuten tegen de camera praten over een leuk onderwerp naar keuze. Iets wat je leuk vindt om te vertellen. In die 3 minuten zorgen we dat we de juiste mimiek, klank van je stem met diverse intonaties en handgebaren van je weten te vangen. Op naar je eigen VideoTwin!

3. Het creëren van jouw VideoTwin
Na die drie minuten opname, gaan wij aan de slag met onze speciale AI tooling om jouw Avatar echt tot leven te roepen. We bewaren jouw VideoTwin in een goed beveiligde omgeving en je kunt deze gebruiken wanneer jij maar wilt!

4. Scripts ontwikkelen
Nu jij de beschikking hebt over je eigen VideoTwin, wil je deze natuurlijk inzetten voor marketingdoeleinden. Je kunt de VideoTwin elke boodschap laten vertellen, in maar liefst 40+ talen. Superhandig als je een internationaal bedrijf hebt. Je deelt de boodschap met ons (of wij schrijven deze voor jou) en dan “gieten” wij deze in de VideoTwin.

5. Video in huisstijl met jouw Videotwin
Uiteraard wil je dat jouw brand new video’s wel allemaal aansluiten bij jouw huisstijl. Dat snappen we. Daarom maken we een template compleet in jouw huisstijl en zetten we daar de VideoTwin in. Resultaat? Een prachtige AI video!

6. Laat die VideoTwin maar shinen!
En dan is het nu natuurlijk tijd om te gaan shinen met je VideoTwin! Het klinkt als een lang proces, maar dat is het totaal niet. Binnen 2 weken kun jij helemaal up & running zijn. En het vervolg? Dat maakt het juist zo tof. Want een week later kun je de VideoTwin gewoon weer een andere boodschap laten overbrengen. Dan is het vooral nog een kwestie van uploaden en GO! Bovenstaande stappen hoef je namelijk maar 1 keer te doorlopen. Mega schaalbaar en efficiënt dus.

Wat betekent dit voor jouw bedrijf?
Het betekent dat je jouw boodschap niet alleen kunt overbrengen in de vorm van video, maar ook op een persoonlijke en schaalbare manier kunt communiceren. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen graag mee!

Heb jij zin om je marketing naar een hoger niveau te tillen en heel doelgericht persoonlijke communicatie schaalbaar toe te passen? Bel dan even, want we nemen je graag mee in de mogelijkheden!

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons