254 resized (2)

Downloads 

Scoor je gratis downloads hier!

Ben je opzoek naar de belangrijkste praktische stappen die je als bedrijf moet nemen om jouw bedrijf sneller online te laten groeien, heb je altijd al een goeie contentkalnder willen hebben en heb je daar een template voor nodig of wil je meer weten over waarom beeld zo belangrijk is en hoe je met behulp van Canva prachtige designs uit je mouw kunt schudden? Lees snel, duik erin en scoor de downloads die je nodig hebt! 

In 7 stappen naar een succesvolle digitale marketingstrategie

Meer resultaten halen uit je online marketing? Laat ons je helpen om op een concrete manier je digitale strategie op te zetten. We leren je niet om harder te werken, maar om de digitale mogelijkheden slimmer te gebruiken voor jouw organisatie. Download hieronder het gratis e-book met daarin 7 praktische stappen waarmee je direct mee aan de slag kunt.

Op naar meer leads!

Social media kalender

Ben jij helemaal klaar om volgend jaar te shinen met een goede contentstrategie? Dan is een contentkalender natuurlijk zeer welkom. Heb jij geen zin om zelf te gaan klooien in Excel en kun je wel een template gebruiken waar jij al je belangrijke informatie in kwijt kunt?

Voilà: download dan nu snel je gratis template en zorg dat jij je planning voor januari al helemaal invult. Want ervaring leert: als je deze planning niet nu al maakt, dan gaat het waarschijnlijk al mis met je eerste post in januari. En dat wil je natuurlijk voorkomen toch? Nou, wij in ieder geval wel :-)

Vol gas het nieuwe jaar in!

Social Media Strategie Sticky Marketing

Wil je meer weten over contentmarketing? Lees hier dan verder, we vertellen je er graag alles over!

Een compleet handboek over waarom beeld zo belangrijk is en hoe je met behulp van Canva prachtige designs kan maken

Zo vertellen wij jou over de meerwaarde van een huisstijl, welke elementen zijn bijvoorbeeld belangrijk om op te letten? Ook worden er designvoorbeelden gedeeld, wel zo praktisch. Wist je dat gebruik van kleuren ook veel zegt over je bedrijf? Een stappenplan om gelijk aan de slag te kunnen en enkele tips mogen niet ontbreken!

Canva is een geweldig programma waarop je helemaal los kan gaan! Zowel gratis als betaald te gebruiken. Als je er even wat tijd in stopt kan je moeiteloos de leukste designs creëren. 

Design mag in jouw bedrijf niet ontbreken. Wij leggen je in 15 pagina’s uit waarom.

Ben je hier toch niet zo handig in of heb je er geen geduld voor? Wij helpen je met alle liefde! Opmaken van een huisstijl, Social Media posts, advertenties, noem maar op! Niks is te gek voor ons. Bel of mail ons om te bespreken wat het beste bij jouw bedrijf past. 

Canva Advanced e-book 

Voor de echte creatievelingen onder ons is Canva inmiddels niet meer weg te denken. Met haar intuïtieve interface, uitgebreide bibliotheek van sjablonen, afbeeldingen en tools, heeft Canva het maken van professioneel ogende designs toegankelijk gemaakt voor iedereen. Je leest het goed: voor iedereen! Ongeacht wat jouw ontwerpvaardigheden zijn. 

In het e-book Canva Deel 1 hebben we jullie kennis laten maken met Canva. Hier hebben we alle basics uitgelegd, maar voor de gevorderde Canva gebruiker, hebben we nu een verdiepend e-book ontwikkeld. Zo worden je ontwerpen nog professioneler met onze geavanceerde tips en tricks. Doe er je voordeel mee! Experimenteer, innoveer en laat je creatieve brein de vrije loop met Canva’s uitgebreide mogelijkheden.

Jouw creaties wachten om tot leven te komen en met onze tips breng je in een handomdraai je designs naar een nog hoger niveau!

2240702 Sticky Marketing  content 16 mei LinkedIn

Ben je hier toch niet zo handig in of heb je er geen geduld voor? Wij helpen je met alle liefde! Opmaken van een huisstijl, Social Media posts, advertenties, noem maar op! Niks is te gek voor ons. Bel of mail ons om te bespreken wat het beste bij jouw bedrijf past. 

De digitale roadmap voor bedrijven

Vind je het lastig om echt door te pakken met je online strategie & blijven de resultaten uit? Ben je je ervan bewust dat online marketing je ontzettend veel kan opleveren, maar heb je de kennis niet of niet genoeg in huis om er echt succesvol mee aan de slag te gaan? Bij Sticky Marketing doen we niet anders dan bedrijven helpen om hun digitale strategie op orde te krijgen. Van start-up tot grote corporate, er valt altijd wel winst te behalen. Om het voor jou wat overzichtelijker te maken, hebben we de digitale roadmap gemaakt. Zo zie je direct welke stappen je moet maken om een goede digitale strategie op te tuigen.

Leer in één oogopslag welke stappen je moet nemen voor een succesvolle online strategie. In 7 stappen leg je de basis voor jouw digitale aanpak.

Download de digitale roadmap Sticky Marketing

Begrijp je het nog niet helemaal en kan je wel wat hulp gebruiken? Bel of mail ons en stel al je vragen!

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons