Over Sticky Marketing

Over Sticky Marketing

Samen knallen voor het beste resultaat

Sticky Marketing is opgezet door Meike ten Feld Kroese & Lotte Schram. Beiden digital marketeers die hun krachten hebben gebundeld om jouw bedrijf te laten groeien! Samen meer impact maken. Dat is waar Sticky Marketing voor staat. 

"Samen gaan we voor impact, we zoomen uit om vervolgens in te zoomen!"

De mogelijkheden in de digitale wereld zijn eindeloos. Beiden hebben zij een bewezen track-record met klanten die zij hebben geholpen met het maken van de volgende stap. Inmiddels hebben zij meer dan 90 bedrijven geholpen. 

Maar wat is nu zo speciaal aan Sticky Marketing? De gouden combinatie van drive, kennis en energie. Want we durven wel een wedje met je te leggen hoor. Er zijn talloze digital marketing bureaus die je kunnen helpen met je marketing uitdaging. Maar is het dan net zo leuk en spot on als met ons? Hell no! Want wij barsten van de energie en vinden oprecht niks leukers dan jouw bedrijf een boost te geven. En wat houdt dat in voor jou als klant? Dat je wordt aangestoken door ons enthousiasme, dat je wordt meegenomen door onze kennis en dat we je van A tot Z ontzien. Door onze open en eerlijke communicatie weet jij altijd waar je aan toe bent en wat er speelt. Want wij nemen nooit een blad voor de mond, dus be prepared! Zie jij onze stijl wel zitten en wil je werken met een club die écht bevlogen is over het vakgebied? Pak dan snel je telefoon, we hopen je snel te spreken! Let's rock!

Strategische website analyse Sticky Marketing

  Onze missie

In de komende 4 jaar is Sticky Marketing de beste keuze in Nederland op het gebied van digitale marketing met een complete en transparante aanpak door een energiek en ervaren team, om jouw bedrijfsdoelen snel en met het grootste plezier te bereiken.

Onze kernwaarden

Hands- on

Een goede strategie is essentieel voor succes. Maar je moet er niet in doorslaan. En dat doen we dus ook niet. Profiteer van onze strategische kennis met een hands-on aanpak. We vertalen met liefde de strategie door naar de praktijk! Concreet en snel!

Energie

Energie. Daar barsten we van! En met al die energie zorgen we voor de beste campagnes en nemen we jou en je team mee in de mogelijkheden van digital marketing. We gaan elke uitdaging aan en staan elke dag te popelen om weer te mogen knallen!

Spot on

We zoomen uit om vervolgens weer in te zoomen. We luisteren en stellen veel vragen. Zo weten we zeker dat we altijd spot on zijn! Confronterend? Soms. Maar zonder wrijving geen glans ;) En we gaan samen altijd voor het beste resultaat. Spot on dus. 

Meet the team

Lotte Schram

Lotte Schram
Founder

Een bevlogen digitale marketeer die altijd alles uit de kast haalt om jou te helpen. Vol energie en enthousiasme helpt ze klanten naar the next level. Ze weet exact jouw unieke verhaal boven tafel te toveren.

#sneakers #sushi #dansen #sportfreak #perfectionist

Leuk om kennis te maken!

lotte@stickymarketing.nl
Meike Kroese

Meike ten Feld Kroese
Founder

Een echte die-hard marketeer van de nieuwe stempel. Meike is een ster in het analyseren en optimaliseren van digitale flows. Eerlijk, to the point en zoekt altijd naar verbetering.

#gek #vakantie #wijn #geduldig #ambitieus

Leuk om kennis te maken!

meike@stickymarketing.nl
Merel Beijer

Merel Beijer
Klant manager

Merel barst van het enthousiasme en is een luisterend oor voor onze klanten. Met een achtergrond in het ontwikkelen en creëren van creatieve concepten, weet ze met elke campagne een resultaatgerichte en klantgerichte oplossing te bieden.

#enthousiast #creatief #sportief #fun #leergierig

Leuk om kennis te maken!

merel@stickymarketing.nl
LinkedIn foto vierkant

Amber Mulder
Junior Digital marketeer

Een junior marketeer met oog voor design en contentcreatie. Als perfectionist en luisterend oor, helpt ze anderen graag. Ze is gedreven om te leren en kan niet wachten om samen met jou, jouw marketingdoelen te bereiken.

#sociaal #sneakers #pasta #perfectionist #nieuwsgierig 

Leuk om kennis te maken!

amber@stickymarketing.nl
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

Samen digital impact maken

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons