training

Knallen met een succesvolle marketing­strategie!

30 minuten Online Training

Ben je tijdens het bekijken van onze website enthousiast geworden, en kun je nog wel wat hulp gebruiken? Volg dan nu onze online training: knallen met een succesvolle marketingstrategie. In deze training leer je alles over de te nemen stappen om een succesvolle digitale strategie op te zetten. Het is niet ingewikkeld, je moet alleen even weten waar je moet beginnen. En dat is nu precies wat je gaat leren in deze training!

Als jij als bedrijf succesvol wilt zijn en je wilt resultaat halen uit je marketing, dan is het belangrijk om even terug te gaan naar de basis. Of je nu een grote corporate organisatie bent, een start-up of een scale-up; alles begint met het juiste verhaal. Neem de tijd om even uit te zoomen om vervolgens weer in te zoomen. Tijdens deze (on demand) online training van 30 minuten halen we samen de kern boven tafel en vanuit daar kun jij daadwerkelijk gaan knallen! Deze workshop zorgt voor inspiratie, helderheid en focus voor je bedrijf. We zouden het iedereen aanraden :-) 

Tijdens deze training gaan we onder andere aan de slag met:

  • Golden Circle

  • Value Proposition

  • Unique Selling Points

  • Concurrenten

  • Buyer Persona's (doelgroepen)

"In slechts 30 minuten weet jij precies welke stappen je moet nemen om je marketing naar een hoger niveau te tillen"

Voor slechts € 29,-

Heb jij altijd en overal toegang tot:

  • de training;

  • concrete tips & tricks;

  • een duidelijk stappenplan om direct mee aan de slag te gaan.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is voor elke ondernemer of marketeer die wil knallen met marketing. Voor degene die echt op zoek is naar een handig stappenplan voor de lange termijn. Wil jij snel starten met een succesvolle strategie en hou je van een hands-on aanpak? Dan is deze training echt iets voor jou. Je kunt er direct mee aan de start op een moment dat het voor jou uitkomt. Veel plezier & succes! Let's go!

Aan de slag met succesvolle marketing­campagnes?

Voor slechts € 29,- heb je altijd en overal toegang tot de training, tips & tricks en duidelijke opdrachten die de basis vormen voor jouw succes!

Vraag hier de online training aan

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons