Inspiratie

Vanuit strategie, naar wireframes & website!

Vanuit strategie, naar wireframes & website!

Nadat we een supermooi positioneringstraject hebben gedaan voor Surgicube en Toul Meditech, is het nu tijd voor de volgende fase. Want hoe claim je nu deze positie en hoe ga je nu echt die markt daadwerkelijk veroveren? Hoe maak je nu dat perfecte online visitekaartje met de juiste boodschap voor de juiste doelgroepen? Juist, daar gaan we nu mee aan de slag.

Terug naar de tekentafel: we like!

Om de positionering en de uitgewerkte proposities door te vertalen naar een nieuwe website beginnen wij altijd met het uittekenen van de website. In marketing termen noemen we dit het schematisch weergeven van de website (wireframes) en alle pagina’s die daarbij horen. Het ontwikkelen van een steengoede website of webshop begint dus hier! Wij vinden dit enorm leuk, want voor ons betekent dit grote vellen papier en uittekenen maar :-)

Alle pagina’s tekenen we uit en daarbij kijken we natuurlijk naar de ideale customer journey. Met andere woorden: wat is een logische route die bezoekers afleggen op de website. We bedenken hierbij ook altijd goed wat het doel is van de website. Gaat het bijvoorbeeld om pure verkoop of is het doel meer informatieverstrekking van je diensten of producten? Het doel kan van alles zijn, maar is van belang om vooraf goed bij stil te staan. Het doel van de website beïnvloedt namelijk de customer journey en dus ook hoe wij de flow door de website zullen tekenen. Daarnaast speelt de vertoning van je website op de verschillende devices een belangrijke rol in deze fase. Hoe ziet je website er op mobiel, tablet en desktopformaat uit? De website dient natuurlijk perfect responsive te zijn en met elk formaat goed mee te schalen. In deze tijd een absolute must-have.

Dus goed begin is het halve werk: dit kan je later enorm veel tijd en kosten besparen in het daadwerkelijk bouwen van je website. Dus wij nemen hier echt de tijd voor. Inmiddels hebben wij voor Surgi Cube en Toul Meditech de wireframes klaar en bespreken deze binnenkort met de klant!

Heel gaaf om zo een project van begint tot eind tot leven te zien komen & nóg leuker om daar onze bijdrage aan te mogen leveren. Lekker creatief & strategisch tegelijk :-)

Ben jij ook toe aan een nieuwe website of wil je je huidige website eens onder de loep nemen? Wij kijken graag met je mee!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons