Inspiratie

Strategie Workshop De Nationale Apotheek

Strategie Workshop De Nationale Apotheek

Yesss, de kop is eraf hoor! We hebben de strategische kick-off sessie met onze nieuwe klant De Nationale Apotheek er op zitten. En dat was een goed begin! 

Samen hebben we gekeken naar het echte, unieke verhaal van De Nationale Apotheek. Door middel van de Golden Circle hebben we de intrinsieke drijfveren scherp geformuleerd. Superleuk om dit samen op te pakken. Tijdens deze sessie hebben we Frederique Thierry & Janneke Schilte het hemd van het lijf gevraagd. We hebben naar de exacte scope van de opdracht gekeken, doelen bepaald, USP’s geformuleerd, buyer persona’s gemaakt en naar de concurrenten gekeken. Kortom: een goed begin om lekker aan de slag te gaan met de Social Media Strategie.  

Wil je meer weten over de achtergrond van De Nationale Apotheek? Kijk dan even hier

Kun jij ook wel een handje gebruiken bij het optimaliseren van je digitale strategie of heb je hulp nodig bij het maken van een Social Media Strategie? Neem dan even contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij staan te trappelen hoor, want we vinden dit het leukste wat er is. Bofkonten zijn we bij Sticky, om zulk leuk werk te hebben :-).

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons