Inspiratie

Nieuwe opdracht: Nationale Apotheek

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe opdracht: Nationale Apotheek

We mogen starten met een mooie opdracht voor de Nationale Apotheek, hoe tof! Samen met hen gaan we een aantal digital marketing projecten oppakken.

Over de Nationale Apotheek

Wat is dit onwijs handig! Ken je dat? Je bent bij de dokter geweest en hebt een herhaalrecept meegekregen om af te halen bij je apotheek. Dus je stapt op de fiets, rijdt langs en trekt als het tegenzit een nummertje om in de rij op je recept te wachten. Eenmaal aan de beurt moet de assistente vaak nog zoeken naar je doorverwijzing in het systeem en naar je medicijnen en met een beetje mazzel ben je na een half uurtje weer thuis. Dat kan dus anders! Dat kan dus sneller. Dat kan dus slimmer. Dat kan dus beter. Wist jij dat je gewoon via de ‘Nationale Apotheek’ online je medicijnen kunt laten thuis bezorgen? Je hoeft dus niet meer langs de apotheek, gewoon vanuit jouw broekzak te bestellen! Nou, dat klinkt lekker toch?

Nationale Apotheek werkt precies hetzelfde als een openbare apotheek, maar dan online. Dus gemakkelijk te regelen via app. En vervolgens snel en altijd gratis thuisbezorgd. De Nationale Apotheek werkt samen met alle zorgverzekeraars in Nederland. Je kunt er dus met een gerust hart bestellen. En je kunt ook gewoon nog ingeschreven blijven bij je oude vertrouwde apotheek, dus op alle fronten een voordeel. Want ja, soms is het natuurlijk ook gewoon fijn om direct iets af te kunnen halen..

Wat gaan wij vanuit Sticky doen?

We trappen deze samenwerking af met een gezamenlijke kick-off sessie. Jullie weten het inmiddels wel, maar dat wordt dus niet lekker achteroverleunen. Niks van dat alles. Interactief en heeeeel veeeeeel stickies plakken! Deze sessie vormt voor ons het vertrekpunt waarbij we de klant in een dagdeel heel goed gaan uitvragen. De opdracht is om een campagne uit te rollen. Maar om een succesvolle wervingscampagne te maken, is het essentieel om het campagneconcept goed te doorvoelen en te begrijpen. Wat is de doelstelling, wat is het concept en wie is de exacte doelgroep?

Vervolgens gaan wij een mediaplan ontwikkelen, zodat we de doelgroep exact dáár zullen raken, waar zij aanwezig zijn met de juiste boodschap!

Leuk, we hebben er onwijs veel zin in en vertellen snel meer!! Wil jij ook je doelgroep bereiken met jouw producten of diensten? Wij denken graag met je mee.

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons