Inspiratie

Sticky Tune = klaar! 

Even sparren?
Bel direct

Sticky Tune = klaar! 

It’s all about music! Bij het positioneren van een merk kun je aan meerdere elementen denken die van belang zijn.  Beeld, lettertype tone of voice, maar ook aan geluid. En daarom gingen wij aan de slag met onze eigen te gekke Sticky Tune! 

Wil je weten hoe wij dit hebben aangevlogen en hoe onze bedrijfstune tot stand is gekomen? Lees er hier alles over. 

Voor onze klanten werken we graag aan de zichtbaarheid, herkenbaarheid en vindbaarheid van hun bedrijf. In de enorm verzadigde markt, voelt het namelijk vaak lastig om écht die onderscheidende snaar te raken. En hoewel ieder verhaal uniek is en er áltijd een onderscheidend verhaal is te vertellen, voegt de muzikale herkenbaarheid ook echt iets extra’s toe aan je merkbeleving. En daarom hebben we voor jou een dienst ontwikkeld, waarmee we jou op een creatieve manier aan een bedrijfstune helpen die echt bij je past. Dus een bedrijfstune is vanaf nu niet meer alleen weggelegd voor de grote merken, maar ook voor jou. Gaaf toch? 

Ben je geïnteresseerd om jouw bedrijf ook muzikaal in de spotlights te zetten en echt die consistente herkenbaarheid bij je doelgroep te creëren? Boek dan snel deze workshop bij ons, binnen 6 weken ben je helemaal audio-ready!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons