2230860 Sticky Marketing   content 15 juni 2023 Nieuws
Inspiratie

MDT Workshopdag Communicatie 

Even sparren?
Bel direct

MDT Workshopdag Communicatie 

Voor de jaarlijkse MDT workshopdag zijn wij gevraagd om twee inspiratie-sessies te houden over Canva. Nou, dat vonden wij natuurlijk hartstikke leuk! Bij Sticky Marketing zijn wij natuurlijk groot fan van sprekende beelden. Het is een cliché, maar natuurlijk wel echt waar: beelden zeggen meer dan 1000 worden.  

Als merk wil je een bepaalde boodschap uitstralen. Een uitstraling die volledig past bij jouw merkverhaal en merkidentiteit. ​ 

  • Een huisstijl zorgt voor een professioneel bedrijfsimago.​ 
  • Een huisstijl beïnvloedt niet alleen houding, maar ook het gedrag ten opzichte van het merk.
  • Je onderscheidt je met een huisstijl van je concurrenten.​ 
  • Een huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij de doelgroep.​ 
  • Een professionele huisstijl wekt vertrouwen bij de klant. Vertrouwen in je merk, diensten en producten die je aanbiedt.​ 

Deze workshop-dag was puur bedoeld om organisaties die zijn aangesloten bij MDT te inspireren en enthousiasmeren. Nou, dat doen wij tenslotte maar al te graag. Vaak wordt er gedacht dat mooi beeldmateriaal knetterduur is en alleen weggelegd voor de grote corporates. Maar dat is natuurlijk allang niet meer waar. Canva is een fantastisch programma voor iedereen om mee te werken, zelfs met de gratis variant word je al enthousiast. Helemaal met de pro-variant kun je werkelijk de prachtigste dingen maken. Tijdens de workshop Canva word je meegenomen in de kracht van beeld, maar ook laten we lekker pragmatisch de how-to’s zien. Ben je benieuwd geworden? Download dan hier ons E-book Canva. 

Wat houdt MDT precies in? 

MDT is de afkorting van maatschappelijke diensttijd. Een MDT is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar en duren meestal tussen de 80 uur en 6 maanden. Je doet een MDT bijvoorbeeld naast je bijbaan, vakantie of school.  

Doe je mee met MDT, dan ontdek je je talenten en doe je tegelijkertijd iets voor een ander. Ook ontmoet je nieuwe mensen en maak je de samenleving sterker. MDT is opgezet voor jongeren. Zij kunnen een MDT-traject in hun eigen regio volgen. Een voorbeeld van een MDT is bijvoorbeeld om een evenement voor kinderen te organiseren, nieuwkomers te helpen met de Nederlandse taal of een maatje te worden van eenzame ouderen. Er zijn veel verschillende MDT’s en voor iedereen dus wel iets wat past.  

Meer weten over Canva? 

Wil jij ook geïnspireerd worden op het gebied van Canva? We komen natuurlijk graag de workshop ook bij jou op kantoor geven. Bel dan even, dan maken we een afspraak.

2230860 Sticky Marketing   content 15 juni 2023 Facebook

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons