Inspiratie

Download nu het gratis Canva e-book

Even sparren?
Bel direct

Download nu het gratis Canva e-book

De kracht van beeld 

Een compleet handboek over waarom beeld zo belangrijk is en hoe je met behulp van Canva prachtige designs kan maken. Zo vertellen wij jou over de meerwaarde van een huisstijl, welke elementen zijn bijvoorbeeld belangrijk om op te letten? Ook worden er designvoorbeelden gedeeld, wel zo praktisch. Wist je dat gebruik van kleuren ook veel zegt over je bedrijf? Een stappenplan om gelijk aan de slag te kunnen en enkele tips mogen niet ontbreken!

Het programma Canva

Canva is een geweldig programma waarop je helemaal los kan gaan! Zowel gratis als betaald te gebruiken. Als je er even wat tijd in stopt kan je moeiteloos de leukste designs creëren. Er zijn oneindig veel templates om je een eindje op weg te helpen. Ook de sectie ‘elementen’ mag niet aan je voorbijgaan. Hier kan je icoontjes, foto’s, grids en nog veel meer selecteren.  

Design mag in jouw bedrijf niet ontbreken. Wij leggen je in 15 pagina’s uit waarom. Mocht je nog niet overtuigd zijn... 

Kortom:

Toch liever uitbesteden?

Ben je hier toch niet zo handig in of heb je er geen geduld voor? Wij helpen je met alle liefde! Opmaken van een huisstijl, Social Media posts, advertenties, noem maar op! Niks is te gek voor ons. Bel of mail ons om te bespreken wat het beste bij jouw bedrijf past. 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons