2240100 Sticky Marketing content 15 02 Overzicht
Inspiratie

Hoe wij helpen om echt online impact te maken 

Even sparren?
Bel direct

Hoe wij helpen om echt online impact te maken 

Tegenwoordig komen we niet meer weg om zoveel mogelijk likes te willen op onze online content. Nee, om echt impact te maken draait het allemaal om een blijvende indruk bij je doelgroep achter te laten. Bij Sticky weten we als geen ander hoe je met jouw merk écht online impact kan maken met effectieve campagnes. Wij helpen onze klanten daar dan ook graag bij. Om een tipje van de sluier op te lichten zijn er een aantal facetten die wij gebruiken:  

Ken je doelgroep  
Een effectieve online campagne begint met het begrijpen van je doelgroep. Wie zijn ze? Wat drijft hen? Wat zijn hun behoeften en uitdagingen? Het is super belangrijk om een gedetailleerd beeld te hebben van je doelgroep, zodat je gerichte en relevante content kunt creëren. We helpen je graag om inzicht te krijgen in jouw doelgroep door middel van een doelgroep onderzoek uit te voeren.  

Creëer waardevolle en relevante content 
Content is koning, maar waardevolle en relevante content is de keizer! Zorg ervoor dat de content die je deelt niet alleen informatief is, maar ook aansluit bij de behoeften en interesses van je doelgroep. Of het nu gaat om blogs, video's, infographics of podcasts, deel content die waarde toevoegt aan het leven van je publiek. Ook dit doen wij graag voor onze klanten. We creëren, plaatsen en monitoren jouw content.  

SEO 
SEO is key tot digitale zichtbaarheid. Dit start bij een zoekwoorden analyse om te zorgen dat je de juiste keywords in je content gebruikt, en je content daarmee dus SEO-proof is. Het vergroot niet alleen je online zichtbaarheid, maar zorgt er ook voor dat potentiële klanten je gemakkelijker kunnen vinden wanneer ze actief op zoek zijn naar producten of diensten, zoals die van jou.  

Betrek je doelgroep op sociale media 
Sociale Media zijn niet alleen platforms om informatie te delen, maar ook om in contact te komen met je doelgroep. Creëer boeiende Sociale Media campagnes, reageer op opmerkingen en berichten, en betrek je doelgroep bij je merk. Het opbouwen van een doelgroep rond je merk draagt bij aan langdurige relaties en merkloyaliteit.  

Maak gebruik van data tools 
Digital marketing biedt een schat aan gegevens die je kunt gebruiken om je strategie te verfijnen. Dit kan al vrij eenvoudig door bijvoorbeeld naar je eigen Google Analytics data te kijken. Bij Sticky maken wij gebruik van een real-time dashboard waar je al je marketingactiviteiten in samen komen, zodat je echt ziet wat waaraan toe te rekenen is. Belangrijk om dit te blijven analyseren en optimaliseren, zodat je steeds beter beeld krijgt wat jouw marketing euro ook daadwerkelijk oplevert. 

Experimenteer met nieuwe technologieën 
Bij Sticky blijven we niet stilstaan in de digitale wereld. We houden ervan om te experimenteren met nieuwe technologieën zoals augmented reality, virtual reality of AI om je marketing te innoveren. Het gebruik van nieuwe technologieën kan je onderscheiden van de concurrentie en een indrukwekkende digitale ervaring bieden aan je doelgroep.  

Kan jij wel wat hulp gebruiken om online impact te creëren? Wij hebben ons helemaal gespecialiseerd op dit vlak en kunnen niet wachten om met je mee te denken. Neem contact met ons op en helpen je graag verder op weg. Let’s make impact! 

2240100 Sticky Marketing content 15 02 Overzicht

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons