Inspiratie

Krachten bundelen!

Even sparren?
Bel direct

Hoe maken wij jouw werk leuker en succesvoller?

Happy Valentine! En nee, wees maar niet bang: we gaan nu niet zoetsappig worden. Dat past niet bij Sticky.

Maar liefde is natuurlijk wel hartstikke belangrijk in het leven. Maar een leuke en succesvolle baan uiteraard ook! Liefde überhaupt! Liefde zorgt ervoor dat je met veel plezier en een goed gevoel in het leven staat. Wat ons betreft een onmisbare combinatie. Zowel op persoonlijk vlak als op werkgebied.

Met hoeveel liefde ga jij naar je werk? Kijk je er elke dag als een berg tegenop of sta je vol energie op en heb je zin om echt alles eruit te halen wat er in zit? Dit laatste geldt voor ons. Natuurlijk hebben wij ook weleens een offday. En hebben we even geen barst zin in helemaal niks. Maar over het algemeen hebben we altijd heel veel energie en zin in ons werk. En dat gunnen we iedereen! Want echt hoor, wij boffen maar met ons toffe bureau.

Maar hoe zit dat nu met jou? Wij dragen als Sticky Marketing graag ons steentje bij aan jouw werkplezier. Want wij vinden namelijk niks leuker dan bedrijven helpen om echt dat verschil te maken op marketinggebied. En dat kan op allerlei verschillende manieren. Dat kan over de hele bedrijfsbreedte door jou te helpen bij het opzetten of verbeteren van de digitale strategie. Maar de focus kan ook meer liggen op jouw persoonlijke ontwikkeling binnen het bedrijf.

Heb jij bijvoorbeeld behoefte aan meer kennis over leadgeneratie, social media of het opzetten van campagnes?

Bel ons dan gerust even, want we denken graag met je mee. Gewoon, omdat wij er ook elke dag van genieten om een leuke relatie én job te hebben :-)

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons