Inspiratie

Yeah 1000 volgers op LinkedIn!

Yeah 1000 volgers op LinkedIn!

We doen ons best om via social media om onze volgers te inspireren met gave projecten, marketing content of andere leuke insights. We geloven heel erg in de kracht van delen en samen groeien. En uiteraard practice what you preach

Nou wat een mijlpaal voor ons dat wij na 1,5 jaar met Sticky Marketing bezig te zijn al 1000 volgers op LinkedIn te hebben bereikt!!

Wij hebben dit uiteraard even gevierd met een vreugde dansje!  

Maar we willen uiteraard iederéén bedanken voor het volgen, delen van en reageren op onze bijdragen. Dit waarderen wij enorm en we doen daarom ook ons uiterste best om je te blijven verrassen!

Volg je ons nog niet op LinkedIn? Ga dan snel naar onze LinkedIn pagina en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van Sticky Marketing.

Op naar de 2000 volgers!

Volg je ons ook al via Insta? Of wil je meer info? Neem dan gerust contact met ons op! Leuk, we komen graag koffie drinken.

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons