2240555 Sticky Marketing content 02 april Overzicht
Inspiratie

Workshop Marketing Strategie  

Even sparren?
Bel direct

Workshop Marketing Strategie  

Gemeente Amsterdam is al jaren een trouwe klant van Sticky Marketing. Op maandelijkse basis geven wij Marketing Strategie workshops.  

Gemeente Amsterdam heeft namelijk een heel mooi programma samengesteld voor startende ondernemers. Dit is een traject waarin verschillende expertisegebieden aan bod komen. Denk dan aan Sales, Boekhouden, SEO, Social Media, maar dus ook Marketing Strategie. 

In een workshop van 3 uur nemen we de startende ondernemers mee in de wereld van marketing. Wat zijn belangrijke elementen van een goede strategie? Waar moet je wel /niet op letten? In de workshop maken we gebruik van interactie oefeningen, zodat ze ook daadwerkelijk aan de bak gaan met de informatie die we met hen delen. In groepjes gaan ze aan de slag om op hoofdlijnen bepaalde keuzes te maken voor hun strategie. 

“Voor mij lastige materie wordt behapbaar,
toch niet zo moeilijk, als ik dacht “ 

In de workshop behandelen we onder andere: 

  • Golden Circle 
  • Waardepropositie  
  • Positionering  
  • Concurrenten  
  • Buyer Persona's 
  • STDC Model 
  • Next steps  

Naast alle grotere bedrijven die wij helpen op marketinggebied, vinden wij het mega leuk om ook de startende ondernemers te helpen met onze marketingkennis. Een mooie balans! 

“Super leuke interactieve workshop” 

Na de workshops kunnen zij ook nog een 1-1 sessie met ons boeken om in te zoomen op een onderwerp waar zij meer over willen weten. Dat kunnen zij vrij invullen en verschilt echt per deelnemer. Het varieert van branding vraagstukken, tips voor Social Media of het formuleren van hun unieke verhaal. Altijd anders en altijd inspirerend :)

Ben jij benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan even een kijkje bij onze workshops of neem contact met ons op om even te overleggen.

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons