Inspiratie

Workshop Marketing Ateliers Majeurs

Workshop Marketing Ateliers Majeurs

Bij Sticky delen we maar wat graag onze kennis. En we geven dan ook vaak trainingen & workshops. Dit keer werden we benaderd door de culturele sector: Ateliers Majeurs.

Over Ateliers Majeurs

Ateliers Majeur streeft ernaar om iedereen kennis te laten maken met kunst- en cultuureducatie. Via hun website kun je in aanmerking komen met elke vorm van kunst in de gemeente Heerenveen.  Van vereniging tot zzp’er, je vindt het allemaal via dit platform. Ook geven zij workshops en trainingen.

De vraag aan Sticky Marketing

Kunst & cultuur? Ja, dat vonden wij nou ook eens superleuk! Wij helpen natuurlijk graag ook deze sector om de volgende stap te maken. We waren dan ook vereerd dat ze ons hadden gevonden. Ateliers Majeur biedt programma’s aan, aan de culturele sector. En Marketing is daar ook een onderdeel van. Wij hebben een training gemaakt die speciaal gericht is op deze sector, met als doel om deze doelgroep zoveel mogelijk concrete en behapbare tips mee te geven. Waarom is Marketing belangrijk? En hoe zorg je er nu op een niet-schreeuwerige manier voor om toch je verhaal over te brengen en je positie in de markt te pakken? Juist voor creatievelingen is marketing ook vaak een uitdaging. Dat is namelijk iets heel anders dan lekker je passie kwijt kunnen op bijvoorbeeld een tekenpapier, dansschool of het geven naar creatieve coaching. Het voelt voor creatievelingen vaak als “nep” en “schreeuwen”. En daarom was het ook zo leuk om deze workshop te mogen geven. Opvallen door oprecht jezelf te zijn. Dat was eigenlijk de rode draad door deze training heen.

En als kers op de taart was het een heerlijk rustgevend ritje naar het mooie Heerenveen, dwars door de mooie tulpenvelden! Missie geslaagd! :-)

Heb jij ook behoefte aan een workshop marketing voor je leden, medewerkers of platform? Neem dan even contact met ons op. We denken graag met je mee!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons