2231027 Sticky Marketing   content 18 juli 2023 Nieuws
Inspiratie

Wil jij een succesvol event organiseren? 

Even sparren?
Bel direct

Wil jij een succesvol event organiseren? 

Events. Een ontzettend krachtig middel voor zowel B2B als B2C. Als je een event organiseert kun je tal van doelstellingen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het aantrekken van nieuw personeel, het overdragen van kennis, werken aan je naamsbekendheid en puur verkoop. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar de valkuilen zijn helaas ook eindeloos. 

Valkuilen bij het organiseren van een event 

We horen maar al te vaak dat er events worden georganiseerd zonder echt na te denken over het doel. En dat zou natuurlijk de basis moeten zijn. Maar daarnaast wordt een event nog veel te vaak ingezet als one-off, een eenmalig iets of een losse flodder zoals wij het vaak bestempelen. Waar draagt het precies aan bij? Essentieel om van tevoren goed over na te denken. Want het organiseren van een event kost veel tijd en is vaak ook kostbaar. Wat natuurlijk geen enkel probleem is als het echt een onderdeel uitmaakt van je complete marketingstrategie. Kortom: hoe draagt het bij? 

Events als onderdeel van je marketingstrategie 

Laten we even als uitgangspunt nemen dat je de doelstellingen helder hebt en dat het een onderdeel is van je marketingstrategie. Is dit dan qua organisatie ook zo geregeld?  

Want als je alles uit een event wilt halen op het gebied van marketing, dan is het aan te raden om rondom een event ook marketinguitingen hieraan te koppelen. 

Denk dan bijvoorbeeld aan de inzet van Social Media, uitnodigingsproces, aankleding van het event en natuurlijk aftermarketing. Zorg ervoor dat het event een echte totaalbeleving wordt, haal eruit wat erin zit en besteedt je budget dus met zorg! 

Bij Sticky hebben we tons of ervaring met het organiseren van events. Van round-tables tot seminars, webinars en grootschalige events van boven de 1500 bezoekers. Wij pakken de organisatie van A tot Z voor je op, maar we werken ook vaak samen met eventsbureau en verzorgen dan de marketing rondom het event wat ervoor zorgt dat het event je ook écht wat oplevert. 

Wil je eens sparren over de mogelijkheden? Neem gerust contact op om over de mogelijkheden te sparren: T 035 201 4794 

2231027 Sticky Marketing   content 18 juli 2023 LinkedIn

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons