2231824 Sticky Marketing   content december 2023 Nieuws
Inspiratie

Wij wensen jullie magische feestdagen! 

Wij wensen jullie magische feestdagen! 

De kerstvakantie staat bijna voor de deur en wij willen jullie dan ook allemaal heel gezellige dagen wensen. Voordat iedereen heerlijk gaat genieten van de uitgebreide tafelsessies, vol gourmet of 6-gangendiners, willen wij even terugblikken.  

We hebben een bijzonder jaar gehad met Sticky Marketing: een lach & een traan. Samen zijn we weer een stuk sterker geworden! Ook een jaar vol mooie opdrachten en nieuwe initiatieven. Jullie positiviteit & gedrevenheid, mooie gesprekken en toffe initiatieven en de inspirerende samenwerkingen hebben dit jaar weer onvergetelijk gemaakt.  

Afgelopen jaar hebben we ook tijd gemaakt om over onze toekomst na te denken. Waar gaan we ons op focussen qua projecten en welk type klanten passen bij ons? Wat is nu precies onze stip aan de horizon? Zo hebben wij het afgelopen jaar een aantal mooie nieuwe klanten mogen verwelkomen gericht op gezonde voeding en levensstijl. Denk aan Healthy Fridge en Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland. Daar krijgen wij enorm veel energie van, evenals van een aantal duurzame initiatieven die we mochten begeleiden vanuit marketing. Trots op! 

Maar eigenlijk gaat het met name om de samenwerking tussen onze klanten en Sticky die ervoor zorgt dat wij elke dag graag dat ene stapje extra willen zetten. Uiteindelijk is het plezier en een goede klik essentieel voor ons. Wij hopen daarom dat we volgend jaar door mogen groeien met nog meer mooie klanten en focus!  

Wij nemen een kleine break 

Bij Sticky hebben een paar heerlijke vrije dagen met lekker eten en veel familie om ons heen. Vanaf 2 januari zijn we weer fresh & fruity om vol energie 2024 samen met jullie te gaan knallen! Geniet van de feestdagen met familie & vrienden! 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons