Inspiratie

Wij gaan genieten van de zomer! 

Wij gaan genieten van de zomer! 

De zon gaat steeds meer schijnen, de dagen worden langer, yes de zomer gaat beginnen! Wij gaan ook bijna lekker van de vakantie genieten, maar niet zonder deze tips waarbij je jouw merk of bedrijf tijdens de zomer een echte boost kunt geven! 

Bedenk een zomercampagne 

Iedereen heeft zin in de zomer en daar kun je als bedrijf gebruik van maken. Bekijk daarom de mogelijkheden voor een zomerse campagne. Speel in op het positieve gevoel van de zomer en pas hier je content op aan. Plan een brainstorm met je team en denk samen na over de mogelijkheden om in te spelen op de zonnige zomermaanden. Het kan daarbij gaan om zomerse content op social media, een speciale vakantienieuwsbrief met zomerse aanbiedingen of een leuke actie voor de werknemers.    

Speel in op zomerse momenten 

Een zomercampagne hoeft geen korte, eenmalige campagne te zijn. Je kunt de hele zomer gebruik maken van verschillende inhaakmomenten en daar content bij creëren. Denk aan de start van de zomervakantie in de verschillende delen van het land. Maar je kunt ook alvast een leuke inhaker bedenken voor een mogelijke hittegolf.  

Zorg voor zomerse gadgets  

Laat zomerse gadgets bedrukken ter ondersteuning van de zomerse campagne. Op die manier houden mensen niet alleen iets leuks over aan de campagne, maar je zorgt er ook voor dat je zichtbaar bent in de vrije tijd van klanten, relaties en/of medewerkers. Dit zorgt voor mooie promotie! 

Kortom, genoeg mogelijkheden om je merk meer te laten zien als mensen eropuit gaan deze zomer. Happy Holiday! 

En ook al zijn wij ook lekker even aan het ontspannen en opladen, we zijn gewoon bereikbaar hoor voor jou! Wellicht duurt het wel iets langer voordat je een reactie hebt! 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons