Sticky Marketing 05 12 2023 Nieuws
Inspiratie

Wie zoet is krijgt...

Even sparren?
Bel direct

Wie zoet is krijgt...

Yes de Sint is bij ons langs geweest!! Hoewel de Sint...
Vooral Rommelpiet heeft goed huisgehouden op kantoor. Toen Meike en Lotte vandaag op kantoor aankwamen, wisten ze niet wat ze zagen. Het kantoor was één grote puinhoop. Overal lagen pepernoten en omgevallen stoelen. Maar er was niet alleen een enorme troep gemaakt, gelukkig zijn we het hele jaar zoet geweest en dat betekent... cadeautjes!!  Wat zat erin? Ja, je leest het goed: een staafmixer en kookweegschaal! Daar zijn we bij Sticky heel blij mee. We houden ervan om goed voor onszelf te zorgen en gezonde maaltijden te maken.  

Onze keukenuitrusting is nu nog completer en we kunnen niet wachten om met deze nieuwe spullen onze heerlijke gezonde lunches te bereiden. Of we nu onze favoriete soepen willen pureren, smoothies willen blenden of bananenbrood willen maken, onze gezonde lunches worden nu een nóg groter feestje om te maken.   

Met deze nieuwe aanwinsten kunnen we onze creativiteit de vrije loop laten in de keuken. Dat zorgt ook weer voor een hoop nieuwe inzichten voor onze klanten.

Lijkt het jou leuk om met deze health freaks samen te werken? Neem contact met ons op! 

 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons