Inspiratie

Wie komen er precies op jouw website? 

Even sparren?
Bel direct

Wie komen er precies op jouw website? 

Naamsbekendheid is natuurlijk één ding. Daar begint het allemaal mee. Want als mensen jouw bedrijf niet kennen, zullen ze natuurlijk nooit of te nimmer contact met je opnemen. Wellicht dat jij een mooie marketingmix hebt die zorgt voor de nodige naamsbekendheid. Maar ja, uiteindelijk wil je natuurlijk klanten! Dus hoe ga je nu om met het verkeer wat op jouw website komt? Hoe mooi zou het zijn als je deze bezoekers kunt benaderen? Precies. Dat is dus stap 2. 

Wij maken gebruik van een handige software tool die je inzicht verschaft in het bezoek op jouw website. Dit bezoek is natuurlijk warm en dus oprecht geïnteresseerd in wat jij te bieden hebt. Zonde om dit verkeer zomaar aan je voorbij te laten gaan toch? 

Herken dus potentiële klanten en doe er je voordeel mee! Dat is eigenlijk wat we je zouden willen adviseren.  

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan even een vrijblijvende afspraak met ons in, we showen je graag de mogelijkheden. Van naamsbekendheid naar leadgeneratie. Dat wil toch iedereen? 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons