Inspiratie

Welkom Waterworld 

Welkom Waterworld 

Wat leuk om weer een nieuwe klant toe te mogen voegen aan het Sticky Marketing portfolio! Waterworld it is! 

Dit super innovatieve bedrijf uit Friesland is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van elektrische aandrijvingen. ​ 

“Als echte botenliefhebbers en technologische vakidioten keken zij vol verbazing naar de botenwereld. Zij zijn ervan overtuigd dat het maken van accu's & motoren zoveel beter, efficiënter, innovatiever & duurzamer kan. Op naar een toekomstbestendig vaargenot!” 

Behoefte vanuit WaterWorld:​ 

WaterWorld heeft behoefte aan een creatieve externe marketingmanager. Iemand die helpt om toffe ideeën te kickstarten en waar nodig helpt met de uitvoering. ​Tja, & dan kom je natuurlijk als vanzelf bij Sticky terecht! 

Opdracht omschrijving Sticky Marketing​ 

WaterWorld heeft dan ook aan Sticky gevraagd om deze rol van externe marketingmanager op zich te nemen. Het oppakken van de activiteiten die gedaan moeten worden, het initiëren van creatieve ideeën en een leidende rol te pakken op het gebied van marketing. We zijn begonnen met een strategische kick-off om het unieke verhaal van Waterworld boven water te krijgen en om vanuit daar gericht een aantal gerichte marketingacties op te pakken. Op de agenda staat nu: het helpen organiseren van de internationale METS beurs in de RAI en het maken van een mooie, aantrekkelijke nieuwe brochure voor de dealers. Vol frisse moed zijn we van start gegaan! 

Heb jij ook behoefte aan een creatieve partij die je op zowel strategisch niveau als in de uitvoering helpt om je marketing naar een hoger level te tillen? Count us in! We drinken graag een kop koffie om je behoefte te bespreken en om te kijken of er een klik is. 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons