Inspiratie

Website live SuiteSurgery

Website live SuiteSurgery

Na een mooi traject van strategie, buyer persona’s en het schetsen van een future-proof website en het schrijven van de webteksten, is het moment dan nu aangekomen: de website staat LIVE!

 Over SuiteSurgery  

Veilige innovatie binnen de zorg. Bij SuiteSurgery zijn ze ervan overtuigd dat je om echt veilig & locatie onafhankelijk te kunnen opereren, in vernieuwende concepten moet denken. Buiten de lijntjes durven kleuren om écht het verschil te kunnen maken voor de patiënt. SuiteSurgery levert ultra-schone oplossingen voor het veilig uitvoeren van chirurgische ingrepen. Nou, en dat kunnen ze wel! Wij hebben zelf in de SurgiCube mogen liggen, en dat was behoorlijk impressive! 

Voor alle details over dit innovatie bedrijf in de zorg, check dan even hun website

 De vraag aan Sticky Marketing 

Wij kregen de vraag om SuiteSurgery te helpen bij een heldere positionering. Waar staat het bedrijf nu echt voor en wat maakt ze uniek? Tijdens een gezamelijke strategiesessie hebben we dit haarscherp in kaart gebracht. Vervolgens zijn we in gesprek gegaan met hun buyer persona’s. We hebben verschillende interviews gehouden omecht die meerwaarde vanuit de klant boven tafel te krijgen. En vanuit daar hebben we een marketingplan opgesteld. Met als beginpunt een mooie, duidelijke website waarin het verhaal goed naar voren komt. Een website met internationale allure, want de producten van SuiteSurgery worden wereldwijd verkocht. YesContent heeft de website gebouwd, nadat wij elke pagina hebben geschetst in een zogeheten wireframes. En wat een prachtig resultaat! Ook alle content hebben we verzorgd en we zijn dan ook maar wat trots om jullie het eindresultaat te showen. Oordeel zelf zou ik zeggen!

Heb jij ook hulp nodig bij de positionering van jouw bedrijf, of heb je behoefte aan een future-proof website? Dan helpen we je graag: T035 2014794

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons