Webinar: let’s boost your business!
Inspiratie

Webinar: let’s boost your business!

Even sparren?
Bel direct

Whoop whoop! Ja, er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden!

Ben je tijdens het bekijken van onze website enthousiast geworden, en kun je nog wel wat hulp gebruiken? Volg dan nu onze online training: knallen met een succesvolle marketingstrategie. In deze training leer je alles over de te nemen stappen om een succesvolle digitale strategie op te zetten. Het is niet ingewikkeld, je moet alleen even weten waar je moet beginnen. En dat is nu precies wat je gaat leren in deze training!

Als jij als bedrijf succesvol wilt zijn en je wilt resultaat halen uit je marketing, dan is het belangrijk om even terug te gaan naar de basis. Of je nu een grote corporate organisatie bent, een start-up of een scale-up; alles begint met het juiste verhaal. Neem de tijd om even uit te zoomen om vervolgens weer in te zoomen. Tijdens deze online training (on demand) van 30 minuten halen we samen de kern boven tafel en vanuit daar kun jij daadwerkelijk gaan knallen! Deze workshop zorgt voor inspiratie, helderheid en focus voor je bedrijf. We zouden het iedereen aanraden :-) 

Het Amsterdamse online platform Onderneemvaardig.nl koos de weg van het webinar om haar doelgroep te inspireren & te informeren.

Over het platform Onderneemvaardig.nl

Onderneemvaardig versterkt ondernemers. De kennis, tools en artikelen op het platform geven richting aan een toekomst als ondernemer óf helpen ondernemers om een overstap te maken naar een vaste baan. Het platform verbindt ondernemers met ondernemers, coaches, bedrijven en de overheid en draagt bij aan de veerkracht en wendbaarheid van ondernemers en het Nederlandse bedrijfsleven. Een supergaaf initiatief om aan bij te dragen!

Webinar Let’s boost your business

Veel ondernemers hebben natuurlijk vragen over marketing. Welke stappen zijn essentieel, waar moet je beginnen en hoe creëer je nu precies een strategie die ook praktisch is en werkt?

"Een strategie die sticky is? Eentje die blijft hangen? Nou, laat dat maar aan Sticky Marketing over natuurlijk!"

We hebben in een webinar van 30 minuten precies uitgelegd wat de ondernemer moet doen om zijn onderneming te kickstarten. Hoe hij écht het verschil kan maken. En dit hebben we  natuurlijk heel praktisch en down to earth benaderd. Want wij houden niet van overbodig ingewikkeld doen. Interesse? Kijk dan even op het platform  Onderneemvaardig.nl voor het hele webinar.

Wil jij ook je kennis verspreiden door middel van een webinar? We helpen je er graag bij, superleuk om te doen!

Lets boost your business webinar

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons