2240100 Sticky Marketing content 08 02 Overzicht
Inspiratie

We hadden een super leuke propositie workshop met HR Future Proof  

We hadden een super leuke propositie workshop met HR Future Proof  

Yes wat leuk! De oprichters van HR Future Proof hadden we een aantal jaar geleden al gesproken. Twee ondernemende vrouwen aan het roer, dus daar werden wij natuurlijk razend enthousiast van. Women on a mission! Supertof dat we samen met hen hebben gekeken naar hun propositie! 

HR Future Proof 
Anneloes Dijkstra en Eline van Ballegoijen hebben als missie om HR afdelingen te inspireren om hun werk efficiënter en léuker te maken met behulp van Microsoft 365.  

HR Future Proof is niet zomaar een bedrijf; het is een beweging, een kracht die de grenzen van HR-advies verlegt en organisaties voorbereidt op de toekomst van werk. Hun passie voor innovatie en inzicht in de behoeften van moderne bedrijven hebben hen tot pioniers gemaakt in hun vakgebied. Echt cool toch? 

Propositie workshop 
Tijdens deze workshop hebben we met HR Future Proof gekeken naar hun Golden Circle en huidige pay-off.  
We hebben een glasheldere opdracht van HR Future Proof ontvangen: hun propositie scherpstellen en een krachtige slogan ontwikkelen die als basis dient voor al hun marketinguitingen. Momenteel zenden ze een mix van content uit zonder duidelijke rode draad, en het is onze taak om hier helderheid in te brengen. We zijn enthousiast om deze uitdaging aan te gaan en een solide basis te leggen voor de toekomstige groei van HR Future Proof. 

We kunnen niet wachten om onze expertise in te zetten om HR Future Proof te helpen groeien en een blijvende impact te maken in de wereld van HR en bedrijfsinnovatie. Want hier is echt nog zo’n verschil in te maken! 
Lees hier meer over HR Future Proof.

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken in het scherpstellen van je propositie? Neem contact op en wij staan te springen om je verder te helpen.  

2240100 Sticky Marketing content 08 02 Facebook LinkedIn[89]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons