Inspiratie

Wat gaat er vooraf aan een Sticky Workshop?  

Even sparren?
Bel direct

Wat gaat er vooraf aan een Sticky Workshop?  

We krijgen vaak de vraag; ‘hoe bereiden jullie je nu voor op een workshop?’. Nou het belangrijkste daarbij zijn voor ons: de Sticky Notes! Want bij ons betekent een workshop niet lekker achteruit leunen in je stoel. Zeker niet! Het gaat er bij ons echt om dat we samen met de klant tot het eindresultaat komen. Juist door de kennis en kunde van de klant te bundelen met onze kennis van marketing kunnen we dit samen brengen tot een goed resultaat.  

Uiteraard lezen we ons voor de workshop helemaal goed in, zodat we goed van start kunnen. Maar jij als klant kent als geen ander de doelgroep en haar producten of diensten. Dus we horen daar graag alles over! En dan niet alleen van de grote baas....neeee.....juist niet! Het werkt juist goed als we verschillende afdelingen laten aanhaken, bijvoorbeeld vanuit marketing, sales en klantenservice. Sowieso goed, verschillende perspectieven. Maar het werkt dubbel goed, ook voor de interne betrokkenheid. En als je succesvol wilt zijn met je marketing, dan is het toch wel fijn als marketing én sales zijn aangehaakt. Met onze aanpak zijn ze niet alleen aangehaakt, maar ook enthousiast en gemotiveerd om er samen een succes van te maken.  

Wij faciliteren de workshop en zorgen dat we met de juiste input (vanuit de Stickies!) weer terug naar kantoor kunnen gaan om daar alles verder uit te werken. Eigenlijk begint ons proces alweer op de terugweg...we brainen dan nog lekker even door en leggen daar dan vaak al de basis van onze gedachtes. Wist je dat we elkaar altijd de wedervraag stellen ‘waarom zie je dat zo?’ en ‘is dat het meest logisch dan’? Lekker kritisch kijken, daar houden we van! 

Wil jij ook binnenkort een workshop organiseren met je team, bijvoorbeeld om jullie bedrijfsverhaal scherp te krijgen of om jullie MT-dag een boost te geven? Wij krijgen in een kort tijdsbestek jouw kern boven tafel. Wij helpen je graag om er een energieke dag van te maken met maximaal resultaat!  

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons