2230708 Sticky Marketing content mei 2023 Nieuws
Inspiratie

Waarom is Sticky Marketing geen marketingbureau? 

Even sparren?
Bel direct

Waarom is Sticky Marketing geen marketingbureau? 

Wij bij Sticky Marketing noemen onszelf niet graag een marketingbureau. Waarom niet? Een bureau voelt als groot, langzaam, blackbox en op afstand. Er zijn natuurlijk ook tal van bureaus die niet onder deze benaming vallen hoor, begrijp ons niet verkeerd :) Maar wijzelf scharen ons niet graag onder de titel “bureau”. Wij noemen onszelf bij voorkeur jouw externe marketingcollega

Tja, maar waarom eigenlijk niet? Wat maakt Sticky anders dan anders? 

We hebben ons best gedaan om dit eens even haarfijn voor jou op een rijtje te zetten. Lees je even mee? 

1. Transparant 

In de wereld van online marketing is vaak heel veel “schimmig”. Veel bedrijven hebben er weinig verstand van en huren dan een bureau in om hen te ontzorgen. Begrijpelijk. Maar als je zelf weinig verstand hebt van de business, heb je eigenlijk geen goed zicht van wat er nu precies gebeurt, verbetert en oplevert. Welke resultaten worden er geboekt en is dat jouw marketingeuro dan ook echt waard? 

Bij Sticky zijn we heel transparant over ons werk. Wat doen we en wat levert het op? We laten precies zien wat ons werk jouw als klant oplevert. Wel zo handig toch om te weten wat er precies gebeurt? 

2. Korte lijnen 

Het hele team van Sticky Marketing is vrij ongeduldig aangelegd en iedereen houdt van snel schakelen. Beetje tempo is immers wel fijn. Zowel intern als extern houden wij van snel schakelen. Wat houdt dit concreet in? Snelle reactietijden. Korte lijnen, contact op een manier die jij fijn vindt. Dit kan via de mail of telefoon, maar ook lekker via whatsapp bijvoorbeeld. Zolang het contact maar lekker laagdrempelig is! 

3. Fun 

Het leven is al veel te serieus. We leven in ingewikkelde tijden, dus daar ontkomen we niet aan. Je hoeft het nieuws maar aan te zetten…Maar daarom vinden wij het des te belangrijker om het leven werk-technisch zo leuk mogelijk te maken! Wij werken dan ook alleen met klanten waar we echt een klik mee hebben én houden van een grapje en een lolletje. Bij ons draait het niet alleen puur om werk, je moet bij ons ook lekker kunnen lachen en met een blij gevoel de deur weer uitlopen. Kortom: werk is gewoon fun!  

4. Kritische partner 

Ja-knikken, dat is iets waar we bij Sticky niet zo goed in zijn. Dus soms is dat lastig voor een klant. Maar ja, wie zit er nu te wachten op een club die alleen maar meepraat? Wij denken mee over de hele linie en geven je eerlijk en oprecht onze mening. En dit kan dus bijvoorbeeld betekenen dat je bij ons komt voor een nieuwe website, maar dat je als advies krijgt dat dit helemaal niet nodig is. Maar dat je wél aandacht moet besteden aan een nieuwe positionering.  

5. Prijs-kwaliteit 

Door onze gemixte achtergrond met zowel grote corporates, MKB maar ook start-ups, kijken wij op een slimme manier naar het marketingbudget. Daarnaast zijn wij ontzettend pragmatisch. Als we een strategie ontwikkelen, vragen we daar niet de hoofdprijs voor, belandt het dan ook niet in een stoffige kast maar kun jij er als bedrijf direct mee aan de slag. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding dus. En lange termijncontracten? Hell no. Daar doen we al helemaal niet aan. Als jij wilt opzegggen, dan kun je elk moment stoppen. Wij hebben namelijk geen baat bij abonnementen waar niemand vrolijk van wordt. Wij willen gewoon goed marketingwerk leveren!

6. Full-service 

Op zoek naar hulp bij je online marketing? Of wil je dat we eens goed meekijken met je hudige activiteiten, een websitescan of een vette sponsored campagne? Leads, trainingen, een fotoshoot? Bij ons vind je alles onder één dak, wel zo prettig toch? Wij hebben onze journey zo ingericht dat wij vanaf jouw marketingbasics tot aan onderhoud en hosting alles kunnen verzorgen. Voor ons is echt niks te gek! :-)

Dusssss, heb jij behoefte aan een bureau wat voelt als het verlengde van jouw bedrijf? Waar je altijd een eerlijk advies krijgt, ook als je het liever niet wilt horen? Waar fun en kennis hand in hand gaan en bovenal op een snelle, pragmatische manier samenwerken centraal staat? Dus geen overbodig projectmanagement, maar lekker het gas erop? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

We kunnen werkelijk niet wachten om jouw bedrijf ook te laten groeien door het juiste online verhaal te vertellen en door een slimme inzet van digital marketing. Ben jij klaar voor het avontuur? Wij wel! Neem vrijblijvend contact met ons op dan drinken we een kop koffie en bespreken we wat er mogelijk is voor jouw marketing.

2230708 Sticky Marketing content mei 2023 Facebook

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons