2240702 Sticky Marketing  content mei Overzicht
Inspiratie

Video productie voor bol:
De toekomst van advertising in beeld gebracht.

Even sparren?
Bel direct

 Strategische video voor bol 

We zijn vanuit Sticky natuurlijk al een behoorlijke tijd voor bol aan het werk met een mooi marketingcommunicatie-traject. En daar hoort natuurlijk van alles bij. Het maken van een overall boodschap, een communicatieplanning, diverse mailings naar partners en adverteerders, invullen van de customer journey, het organiseren van live en on demand- webinars en ga zo maar door.

Tof om te merken dat ook andere afdelingen binnen bol ons inmiddels goed weten te vinden! Zo zijn we gevraagd om afdeling ‘Adverteren via bol’ te helpen met het maken van een interne strategische video. Hoewel wij wel gewend zijn om met strakke deadlines om te gaan, was deze zelfs voor ons mega scherp: binnen een week moest er namelijk al een fancy video worden opgeleverd!

Doel video

De AvB Marketingafdeling bij bol werkt al geruime tijd aan een toekomstvisie waarin een Partner Centric Approach (bouwen aan sterke relaties met hun partners) centraal staat en marketingtechnologie wordt ingezet om een geavanceerd leadgeneratieproces te realiseren. Dit proces is bedoeld om adverteerders persoonlijke ondersteuning te bieden. Maar hoe zie die nieuwe wereld er dan uit? En wat zijn alle mogelijkheden van de toekomst? Dat wilden we met deze video in beeld brengen en tot leven brengen.

Met deze video wilden we intern aan collega's van bol de wereld van morgen laten zien en hen inspireren. In eerste instantie zal de video in verschillende presentaties te zien zijn, maar kan het later opnieuw worden gebruikt om meer ambassadeurs te werven voor deze visie.

Aanpak vanuit Sticky
Als je video zegt, zeg je Tim. Samen met onze collega Tim zijn we dan ook als een malle aan de slag gegaan om een toffe video op te leveren. We zijn gestart met een script. Omdat er best wat visuals in de video te zien waren, hebben we niet alleen tekstuele input aangeleverd, maar hebben we ook meteen een storyboard gemaakt. Zo kreeg bol bij zowel de tekst als het beeld meteen een gevoel. Nadat het storyboard akkoord was, konden we aan de slag met het echte werk, de video editten.

Om effectief met de tijd om te gaan, hebben we ervoor gekozen om met bestaand beeld te werken en deze af te wisselen met graphics. En super leuk, we konden ook onze nieuwste dienst de ‘VideoTwin’ aan de video toevoegen. Samen met Kas van bol hebben we online zijn bronmateriaal opgenomen, waar we vervolgens avatar Joshua van hebben gemaakt. Zeker in de korte tijd die we hadden, is zo’n VideoTwin dus knetter efficiënt!

Wij zijn super trots om het resultaat wat we hebben neer kunnen zetten en dat in zo’n korte tijd!

Wil jij ook een video laten maken? Ook dat kan bij Sticky! Neem contact met ons op en we denken graag met je mee over alle (technische) mogelijkheden.

2240702 Sticky Marketing  content mei LinkedIn

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons