Inspiratie

Ultimate Control: neem je klant mee in je verhaal 

Even sparren?
Bel direct

Ultimate Control: neem je klant mee in je verhaal 

Hoe zorg jij dat je potentiële klant exact begrijpt wat jij te bieden hebt? De kans is groot dat je dit best lastig vindt. Helemaal als je een complexe dienst of ingewikkeld product hebt om te verkopen. 

Allereerst is het natuurlijk knetter belangrijk dat je weet waar de behoefte en uitdaging ligt van je potentiële klant. Dit kun je doen door het opstellen van buyer persona’s. Als je dit helemaal scherp hebt, is het tijd om te kijken naar jouw boodschap. Hoe verpak je deze en hoe breng je deze daadwerkelijk over? 

Soms helpt het om één en ander te visualiseren. De kracht van beeld is enorm. Denk dan bijvoorbeeld aan een praatplaat of een brochure. Vertaal je product of dienst in begrijpelijke taal naar de wensen van je doelgroep. 

Ultimate Control – een aantrekkelijke draaischijf 

Ultimate Maritime Logistics is al heel lang een klant van ons. Hun business is enorm complex en ze hebben voor elke klant in de maritieme logistieke keten een oplossing. Tja, dat is wel even wat anders dan een potje pindakaas. Daarom behoeft het ook meer uitleg en geduld. Wat levert het nu precies op en hoe ziet het proces eruit? Niet alle klanten hebben behoefte aan het totale pakket, het is echt afhankelijk van hun plek in de supply chain, maar ook van de volwassenheid en ambities van het bedrijf. 

Om hun boodschap te versimpelen en ze te helpen om dit op een toegankelijke manier te verpakken, hebben we samen gekeken naar wat daarvoor nodig is. Wat slaat nu aan bij de doelgroep? Wat maakt het makkelijk om te communiceren? Wat zou helpen in een sales gesprek? Nou, het resultaat mag duidelijk zijn. We hebben een draaischijf ontwikkeld, die symbool staat voor het roer in de maritieme sector. Je wilt als bedrijf immers aan het roer staan van je eigen organisatie toch? Om voorspellend te kunnen werken, is de oplossing die Ultimate Maritime Logistics biedt fantastisch. Maar zo veelzijdig om uit te leggen. Vandaar deze toffe draaischijf. Je kunt per onderdeel zien wat de oplossing voor jou als bedrijf kan betekenen. Voor nu, maar ook voor in de toekomst.  

Heb jij ook behoefte aan een toffe sales tool die jou kan helpen in je gesprekken met de potentiële klant? Neem dan even contact met ons op, we sparren graag met je over de mogelijkheden. 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons