Marketing workshop Sticky Marketing
Inspiratie

Toffe nieuwe klant Peakz

Even sparren?
Bel direct

Whoop whoop! Wat zijn we blij met deze sporty nieuwe klant! 

Over Peakz

Peakz is een online platform wat funding voor getalenteerde atleten mogelijk maakt. Iedereen moet een kans hebben om te kunnen groeien toch? Dat moet niet afhangen van je omgeving of hoe rijk je ouders zijn. Peakz gelooft in gelijke kansen voor alle sporters. Het platform werkt 2 kanten op: enerzijds biedt het een platform voor atleten om funding op te halen, anderzijds maakt het platform het voor de echte sportfan mogelijk om zijn favoriete sporter te helpen bij zijn carrière. Hoe vet is dat? Perfecte betrokkenheid met direct resultaat. Daar worden we bij Sticky ook erg blij van….en fanatiek dus daar helpen we graag bij!

Buyer persona’s & customer journey

Om dit platform te boosten, is het van belang om zowel atleten als fans aan je te binden. En om dit goed te doen, is kennis van je doelgroep (buyer persona) natuurlijk weer heel belangrijk. Waar bevindt de doelgroep zich precies, wat zijn de uitdagingen, waar ligt de behoefte en welke kansen zijn slim om te benutten? Als je dit helder in kaart hebt, kun je vervolgens gericht de customer journey gaan invullen per fase. En dat is precies waar wij Peakz mee gaan helpen. Om vervolgens dan duidelijke touchpoints (contactmomenten) te bepalen & een leadfunnel te bouwen. Kicke toch?

Wil jij nu ook online je doelgroep verleiden en enthousiasmeren voor je bedrijf, maar weet je niet precies hoe je een succesvolle leadflow bouwt? Neem dan even contact op met ons op. We hebben veel ervaring bij onder andere bol.com, die kennis delen we graag met jou als ondernemer, start-up of scale-up. Bel gerust!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons