Inspiratie

TikTok video productie  

TikTok video productie  

Voor een aantal van onze klanten hebben we te maken met een jonge doelgroep die wij via het TikTok kanaal enorm goed kunnen bereiken. En let op, je verwacht het wellicht niet maar de belangrijkste doelgroep op dit kanaal zit in de leeftijdsklasse van 18 tot en met 35 jaar!   

Enkele feitjes en data rondom TikTok  

Op dit moment zijn er al 6 miljoen actieve gebruikers in Nederland! Hiervan is maar liefst 70 % tussen de 18 en 35 jaar. En 20 % is 35+. En je verwacht dit dus wellicht helemaal niet, maar de kleinste doelgroep op TikTok is onder de 18 jaar, namelijk 10%. Een campagne op TikTok kan dus super interessant zijn voor jouw doelgroep!  

TikTok video productie 

Afgelopen week hebben wij 20 korte catchy filmpjes gemaakt voor onze klant Nationale Apotheek. Hoe cool dat ook deze bedrijven durven te kiezen voor dit soort toch wel ‘vernieuwende jonge’ platformen! En geloof ons (of niet) maar we zijn er dus ook heilig van overtuigd dat dit de bedrijven zijn die verder komen en het verschil gaan maken. Durf te kiezen en durf te experimenteren. Dat is onze boodschap naar bedrijven die erover twijfelen. Van proberen kun je leren toch?  

20 short catchy filmpjes heb je echt zo gemaakt! 

De drempel lijkt soms wat hoog, want ja, er moet een TikTok account aangemaakt worden, er moeten filmpjes gemaakt worden en iemand moet het ook nog delen. Dat klopt. Het is echter niet veel werk en ook nog echt onwijs leuk om te doen! Wij hebben deze video’s in 1 dag gemaakt en gelijk gezorgd voor een mooi ‘voorraadje’ aan content. Want dat zou wel onze tip zijn: maak ik 1 keer 10 of 20 video’s waar je even mee vooruit kunt. Zorg ook voor  ‘echte’ content, die niet commercieel of nep aanvoelt..., zorg daarbij ook voor humor en succes is gegarandeerd! Vervolgens kun je deze video’s inzetten (betaald) of als organische (onbetaald via je eigen kanaal) en knallen maar!

Wil jij ook aan de slag en kun je hulp gebruiken? We richten graag een TikTok account voor je in en ontwikkelen je eerste campagnes!! Leuk, wij hebben er nu al zin in! 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons