2240555 Sticky Marketing   content 23 04  Overzicht
Inspiratie

Teamuitbreiding

Even sparren?
Bel direct

Teamuitbreiding

Leuk nieuwtje: Sticky Marketing is aan het uitbreiden! Sinds maart hebben we een nieuwe collega, Amber. Amber gaat als Junior Digital Marketeer aan de slag bij Sticky.  

Amber als Junior Digital Marketeer  

Een junior digital marketeer met een scherp oog voor design en passie voor contentcreatie. Als perfectionist en luisterend oor staat ze altijd klaar om andere te helpen. Amber is gedreven om te blijven leren en ze kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan om jouw marketingdoelen te bereiken. Met haar creativiteit en vastberadenheid brengt ze een frisse wind in elke uitdaging die ze aangaat. We zijn erg blij met haar komst bij Sticky! 

Wie is Amber?  

Amber is een crossmediale communicatiespecialist en net vers van de pers. Ze houdt ervan om sportief en creatief bezig te zijn. Ze steekt elke dag moeite in een leuke outfit met sneakers eronder. Een leuk weetje is dat je haar altijd wakker mag maken voor een lekkere pasta. Los van haar nieuwsgierigheid en enthousiasme, is ze ook inhoudelijk een aanwinst voor ons team. Amber heeft verschillende campagnes bedacht voor bedrijven vanaf het eerste gesprek tot het uitwerken ervan. Dit maakt Amber de perfecte aanvulling in ons team, waar ze niet bang is voor uitdagingen en graag naar oplossingen zoekt.  

Kan je ook niet wachten om kennis te maken met Amber? Neem dan snel contact op om te kijken of we wat voor jouw merk kunnen betekenen.   

 

 

2240555 Sticky Marketing   content 23 04  LinkedIn FB

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons