2231027 Sticky Marketing   content 20 juli 2023 LinkedIn
Inspiratie

Summer Vibes: 4 tips voor extra zichtbaarheid in deze maanden! 

Even sparren?
Bel direct

Summer Vibes: 4 tips voor extra zichtbaarheid in deze maanden! 

De zomer komt eraan en wij gaan daar vanuit Sticky natuurlijk ook lekker van genieten. Even lekker uitklokken met het gezin en tijd om weer op te laden! Maar ja, de zomer kan ook altijd goed gebruikt worden om wat extra zichtbaarheid te creëren. Je bent natuurlijk geneigd om lekker de ontspan-modus aan te zetten, maar als je concurrenten dat ook doen is het misschien juist wel hét moment om even extra gas te geven. Dit is natuurlijk volledig branche-afhankelijk.  

Wij hebben 4 tips voor je op een rijtje gezet als je juist deze tijd wil gaan benutten. Lees je even mee?  

1. Zomernieuwsbrief 

In de zomer is iedereen lekker ontspannen en worden juist wat uitgebreidere nieuwsbrieven goed gelezen! Zelf vind je het dan ook ineens leuk om wel die ene blog te lezen, nietwaar? Maak daar dus zeker gebruik van en koppel er wellicht ook een leuke zomeractie aan vast. Denk ook aan een CTA naar bijvoorbeeld een whitepaper of een kortingsactie. 

2. Maak de content ook sunny 

Door je content af te stemmen op het seizoen waar je in zit, voelt het relevant en actueel. Wellicht heb je wel een specifiek product of een dienst die heel goed aansluit bij de zomer? Dan kan het slim zijn om die extra aandacht te geven. 

3. Adverteren kan erg winstgevend zijn in de zomer

Juist in de zomertijd liggen concurrenten wellicht stil, dus het inkopen van mediabudget is dan vaak ook voordeliger en je valt extra op omdat je misschien wel de enige bent die bepaalde producten of diensten aanbiedt. Bovendien blijkt uit data dat juist in de zomermaanden mensen tijd hebben om eens rustig naar een advertentie of nieuw product te kijken vanuit hun hangmat, dus doe daar zeker je voordeel mee. 

4. Social Media laten doorlopen! 

Wellicht wil je niet te veel tijd besteden aan social tijdens de vakantie, maar zichtbaar wil je natuurlijk wel zijn. Wat wij vaak adviseren is om dan eens terug te kijken naar je eerdere Social Media post en daar een selectie van ‘best gelezen artikelen’ uit te pakken en die in een nieuw jasje te steken. Dit kost niet zoveel tijd maar zo zorg je er wel voor dat je zichtbaar blijft met een steady frequentie. 

Dus al met al, ons advies: blijf vooral zichtbaar tijdens de zomerperiode en ga niet zitten niksen :-) Er liggen genoeg mooie kansen om te benutten. Maarre: geniet natuurlijk ook heerlijk van de vrije momenten: Happy Holiday! 

En ook al zijn wij even lekker aan het ontspannen en opladen, we zijn gewoon bereikbaar hoor voor jou! Wellicht duurt het wel iets langer voordat je een reactie hebt. :-)

2231027 Sticky Marketing   content 20 juli 2023 LinkedIn   met template

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons