Sticky Marketing content 28 11 2023 Nieuws[32]
Inspiratie

Strike a pose: Fotoshoot Socho IT

Strike a pose: fotoshoot bij Socho IT

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Die uitdrukking bestaat natuurlijk niet voor niets. Voor onze klant Socho IT hebben wij vorige week een superleuke professionele fotoshoot georganiseerd bij hen op kantoor. We hebben foto’s gemaakt voor de websiteheaders, heel veel beeldmateriaal voor Social Media en als kers op de taart hebben we van alle medewerkers nog een profielfoto gemaakt. Immers: hoe persoonlijker, hoe beter! Wat een leuke dag.  Doe ons elke dag maar zo’n leuke shoot! 

De kracht van goede, professionele fotografie 

Een fotoshoot is niet alleen maar ontzettend leuk, het is ook nog eens heel nuttig voor jouw merk of organisatie.  
In de digitale jungle van tegenwoordig is de concurrentie heviger dan ooit en de aandacht voor jouw merk een schaars goed. Bij Sticky Marketing begrijpen we als geen ander dat goede fotografie één van de krachtigste middelen is om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten.  

Wij geloven dat fotografie niet alleen een verzameling van professionele beelden is, nee het is het visuele DNA van jouw merk! Je geeft je merk letterlijk een gezicht. Elk merk heeft zijn eigen verhaal en met goede fotografie wordt dat verhaal verteld. Daarom zijn wij altijd voor persoonlijke, echte beelden! 

Socho IT 

Bij Socho IT was het doel van deze fotosessie om de aangescherpte visie en bedrijfsfilosofie in beeld uit te drukken. Zodat potentiële klanten direct het juiste gevoel krijgen bij de organisatie.   

De beelden vertellen niet alleen het verhaal van Socho IT, maar weerspiegelen ook de kernwaarden en het menselijke aspect achter hun dienstverlening.  Bij Socho IT willen ze niet alleen hun diensten presenteren, maar ook het gezicht achter de dienstverlening laten zien. Warm, persoonlijk en humoristisch. Nou, laat dat maar aan Sticky Marketing over!  

Sticky in actie 

Wil jij ook voor jouw merk het visuele verhaal vertellen? Wij helpen je daar graag verder mee. Samen formuleren we jouw echte verhaal en maken we een plan om dit verhaal om te zetten in passend beeld. Uiteraard organiseren wij deze gehele dag én nemen we onze professionele fotograaf mee. Klaar om je van je beste kant te laten zien? Neem contact met ons op.

 

Sticky Marketing content 28 11 2023 LinkedIn[17]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons