Inspiratie

Strategisch werkoverleg: Good vibes!

Strategisch werkoverleg: Good vibes!

Uitzoomen om vervolgens weer in te zoomen. Ja, dat zeggen we wel vaker he? Maar dat is ook zo rete belangrijk!

Samen met onze klanten bedenken we samen een plan om de wereld te veroveren. Haha, nou misschien niet de heeeeele wereld, maar we doen wel ons best :-)

Buzzel is een klant van het eerste uur & werkelijk een feestje om mee te mogen werken. Werken? Het voelt niet eens als werken als je met deze mensen in één kamer zit. Wat een energie, creativiteit en ambitie!

Vanuit het marketingplan wat we samen hebben ontwikkeld hebben we tijdens deze sessie weer even de stip aan de horizon gezet. Wat is nu exact de claim2fame en hoe kunnen we daar dan precies het beste komen? Mooie stappen gezet en op naar het vervolg.

Wil jij ook kijken of je stip aan de horizon nog wel de stip is waar je naartoe wilt werken? Bel ons dan even, we komen graag met je brainstormen. Oh, met een taart! Want dat was Buzzel wel een beetje tegengevallen. En we leren snel bij Sticky, dus taart it is!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons