Inspiratie

Strategie met Scripta

Even sparren?
Bel direct

Strategie met Scripta

Scripta is dé specialist op het gebied van magazines. Zowel online als offline. Boris (de eigenaar) is een goede bekende van Sticky Marketing, dus we vonden het extra leuk om hem te helpen!

Aangescherpte positionering Scripta

Scripta had behoefte aan een externe spiegel: wat is nu the way to go om ervoor te zorgen dat ze echt die autoriteitspositie kunnen (blijven) pakken? Aan ons de vraag om samen met het team aan de slag te gaan en echt die onderscheidende waarde gezamenlijk boven tafel te krijgen.

Nou, dat deden we natuurlijk maar wat graag. Samen hebben we gekeken naar de uitdagingen en kansen. Waar ligt nu de focus vanuit het verleden en hoe spelen zij in op de digitale ontwikkelingen in de toekomst?

Voor ons ook erg leuk om alle facts & figures te leren kennen rondom het consumentengedrag! Herkenbaar ook, want door de hectische informatiemarkt, is de behoefte aan onthaasten en me-time steeds belangrijker. Ook onder de jongere generaties. En wat is er dan lekkerder om even heerlijk te ontspannen met een mooi magazine?!

Tijdens de sessie hebben we het gehad over het unieke verhaal, de onderscheidende factoren, trends, concurrenten en uiteraard doelgroepen.

Superleuk & veelbelovend!

Heeft jouw bedrijf ook behoefte aan een externe spiegel, aanscherping van het bedrijfsverhaal en doorvertaling naar marketing? Laat het ons dan weten, we komen ook graag bij jouw bedrijf helpen!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons