2231986 Sticky Marketing   content 16 01 Nieuws[54]
Inspiratie

Sticky = transparantie  

Sticky = transparantie  

Als online marketingbureau weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf als bedrijf goed te kunnen onderscheiden ten op zichte van de concurrentie. Deze tip geven we natuurlijk altijd aan onze klanten, maar het is tijd om eens het licht op onszelf te schijnen. Hoe weten wij ons te onderscheiden in de markt? Zodat jij als (toekomstige) klant precies weet wat je aan ons hebt. Fijn toch?  

Gouden combinatie 
Er zijn natuurlijk talloze digital marketingbureaus, maar wat is nu zo speciaal aan ons? De gouden combinatie van drive, kennis en energie. Want wij barsten van de energie en vinden oprecht niks leukers dan jouw bedrijf een boost te geven. Door onze open en eerlijke communicatie weet jij altijd waar je aan toe bent en wat er speelt. Wij geloven er heilig in dat eerlijke en open communicatie met onze klanten de basis vormt voor een succesvolle samenwerking. Vanaf het allereerste gesprek tot aan het uitrollen van een campagne, delen we relevante informatie, inzichten en rapportages. Geen verborgen agenda's of onduidelijke processen. Onze communicatie is doelgericht, effectief en gericht op het bereiken van concrete resultaten. We geloven dat duidelijke communicatie niet alleen de klantrelatie versterkt, maar ook de effectiviteit van elke marketingcampagne vergroot. Bij ons is dus geen sprake van een black box, transparanter wordt het niet! 

Tooling 
En laten hier eens op doorgaan, die heldere communicatie. We kunnen dat natuurlijk wel roepen, maar hoe brengen we dat dan in de praktijk?  
Wij geloven in het meten van succes. Daarom maken we gebruik van verschillende tools, waaronder Google Analytics en Agency360. In deze tools kunnen we jouw website(s) en social media kanalen toevoegen, om ervoor te zorgen jij al je marketinggegevens in 1 dashboard ziet. Lekker overzichtelijk en transparant toch? Ook hier dus: geen black box! Want als klant heb je ook altijd toegang tot real-time gegevens en analyses, waardoor je een open en eerlijk beeld krijgt van de actuele prestaties en impact van de campagnes. Of het nu gaat om het volgen van websitebezoeken, conversies of social media-engagement, onze tooling biedt een uitgebreid overzicht dat jou als klant in staat stelt om weloverwogen beslissingen te nemen en de strategieën indien nodig aan te passen. We kunnen meteen bijsturen of door ontwikkelen van de campagnes, afhankelijk van de gemeten resultaten. Zo laten we ook jouw bedrijf groeien!  

Kan jij ook niet wachten om met jouw online marketing aan de slag te gaan? Neem vooral contact met ons op, want wij kunnen niet wachten om met je mee te denken. 

2231986 Sticky Marketing   content 16 01 LinkedIn[48]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons