2240919 Sticky Marketing content 27 06 Overzicht
Inspiratie

Sticky Marketing werkt samen met Scala Crossmedia 

Sticky Marketing werkt samen met Scala Crossmedia 

Een nieuwe klant.....uh nou ja....eigenlijk 1 uit de oude doos! Want Scala Crossmedia kenden wij dan nog niet persoonlijk, maar de mooie merken Textilia en Schoenvisie wel! 

Over Scala Crossmedia 

Scala Crossmedia is een toonaangevende uitgeverij die zich richt op hoogwaardige vakbladen en platforms binnen diverse sectoren, waaronder de mode- en retailbranche. Met titels zoals Textilia en Schoenvisie bieden zij waardevolle informatie en inspiratie aan professionals in deze dynamische industrieën. 

Onze samenwerking met Scala Crossmedia richt zich op het ontwikkelen en uitvoeren van gerichte LinkedIn en Google advertenties voor deze titels. Het doel van deze campagnes is om nieuwe abonnees aan te trekken uit de retail- en modebranche, en de doelgroep te blijven informeren en inspireren over alle ontwikkelingen uit de branche. 

Wat deze samenwerking extra bijzonder maakt, is dat Meike in het verleden al voor deze prachtige merken heeft mogen werken. Dit geeft ons een unieke insider view en zorgt er uiteraard voor dat wij met nog meer plezier en enthousiasme deze campagnes volgen! 

We kijken ernaar uit om deze samenwerking verder uit te bouwen en samen met Scala Crossmedia de impact van hun titels in de mode- en retailbranche te versterken. 

Ennnn lees jij dit artikel en ben je benieuwd naar alle titels die vallen onder Scala Crossmedia? Kijk dan hier.

2240919 Sticky Marketing content 27 06 Facebook LinkedIn[35]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons