Inspiratie

Sticky Marketing Team Rocks! 

Even sparren?
Bel direct

Sticky Marketing Team Rocks! 

Successen moet je vieren. En dat laten we ons bij Sticky Marketing echt geen 2 keer zeggen!

Want hoe tof is dit? We hebben ons eerste teamuitje gehad. Ja, dussss? Lekker boeiend een teamuitje. Ik kan het je bijna horen denken ;) Maar wij vinden dat dus echt heel erg tof! Want wie had er nu gedacht dat we al zo snel, zo’n cool team nodig zouden hebben, maar ook daadwerkelijk hebben kunnen vinden? Want ja, het is echt best lastig om een team van goede, gelijkgestemden mensen om je heen te verzamelen. En dat is ons toch maar ff mooi gelukt! Waanzinnig trots op iedereen! En wat zijn we er ook vooral dankbaar voor.

"Wat zijn we dankbaar voor ons gave team. Let’s ROCK!"

En even voor de goede orde: het doel van Sticky Marketing is niet om een enorm groot bureau te worden. Integendeel. Wij staan voor snelheid, korte lijnen, hands-on aanpak, spot-on oplossingen en vooral betrokkenheid. We fungeren echt als de externe marketingcollega voor jouw bedrijf. Tijd voor een lolletje, een belletje uit pure interesse. Dus geen tickets aanmaken en dat soort afgrijselijke dingen ;) Gewoon, we helpen jou om op digitaal vlak te groeien én te knallen. Met ons team van gedreven mensen :) 

En daar moet je op proosten. Met elkaar. Trots zijn. Terugblikken en plannen smeden voor de toekomst. En dat hebben we gedaan!

Veel dank allemaal, op naar de volgende keer!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons