Yesss Sticky Marketing it is
Inspiratie

Yesssss, Sticky Marketing it is!

Even sparren?
Bel direct

Follow your dreams!

Het begint met een duidelijk verhaal

Wat jaren geleden begon als een mooi plan om tijdens een wijntje over te brainstormen, is nu een waarheid als een koe! Sticky Marketing it is! Super om dit nu met jullie te mogen delen en van de daken te schreeuwen!

Wij (Meike ten Feld Kroese & Lotte Schram) zijn het avontuur aangegaan. Waarom? Omdat we samen nog beter zijn, nog meer klanten zoals jij kunnen bedienen en ervan dromen om samen echt iets tofs neer te zetten. Voor jou, maar ook voor onszelf. Samen impact maken, samen bedrijven naar hogere sferen brengen door de juiste vragen te stellen, de juiste acties te ondernemen, door met beide benen op de grond te staan en door met veel goede energie bedrijven te helpen groeien. Want daar geloven wij allebei in. Knallen en op naar succes! Zo. Dat klinkt goed he? Nou, dat klinkt het niet alleen, zo voelt het ook!

Dusssss, heb jij behoefte aan een bureau wat voelt als het verlengde van jouw bedrijf? Waar je altijd een eerlijk advies krijgt ook als je het liever niet wilt horen? Waar fun en kennis hand in hand gaan en bovenal op een snelle, pragmatische manier samenwerken centraal staat? Dus geen overbodig projectmanagement, maar lekker het gas erop? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We kunnen werkelijk niet wachten om jouw bedrijf ook te laten groeien door het juiste online verhaal te vertellen en door een slimme inzet van digital marketing. Ben jij klaar voor het avontuur? Wij wel!

"Wiehoeeeeeeeee, heb jij ook zo'n zin om succesvol te zijn?"

Samen digital impact maken

Geschreven door: Lotte Schram

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons