Inspiratie

Sticky got Talent: welkom Vera! 

Sticky got Talent: welkom Vera! 

Yes, we mogen (weer) een nieuwe collega voorstellen! 

Sticky groeit gestaag door en daar trekken we graag de juiste mensen bij aan. Want we willen natuurlijk wel dat al onze klanten helemaal happy de peppie zijn, maar vooral ook blijven En hiervoor is klantcontact uitermate belangrijk! De eerste kennismaking met Vera voelde al direct goed, dus dat is meteen een fijn begin. We hebben samen goed gekeken naar waar de behoefte van Sticky ligt, maar ook de ontwikkelkansen voor Vera zelf natuurlijk. Want het mes snijdt aan twee kanten. Vera blij, Sticky blij en onze klanten blij! En daar gaan we voor! 

Vera zal bij ons met name de focus leggen op klantcontact, projectmanagement en design. Een mooie mix van kwaliteiten die Vera graag laat zien.  

Bij Sticky staan we voor snel, proactief en kwaliteit. En om dat te kunnen blijven waarborgen werd het tijd voor versterking van het team! Vera is enorm precies en heeft oog voor elk detail, zij zal overzicht houden over wat we nog moeten doen voor klanten en waar klanten behoeften aan hebben. Zodat er niks tussen wal en schip raakt.  

Kortom: wij zijn superblij dat Vera erbij is, hopelijk ontmoeten jullie haar ook snel! We begrijpen dat je niet kunt wachten, dus hieronder alvast even een korte intro :-) 

Over Vera: 

Vera is 23 jaar oud en heeft na haar studie Commerciële Economie eerst een half jaar bij bol.com gewerkt. Nu dat lijntje was kort, dus des te meer reden om Vera bij ons team te verwelkomen! Vera is geboren in Den Haag, opgegroeid in Blaricum en woont inmiddels alweer 5 jaar in 020. In haar vrije tijd gaat ze er graag op uit met vriendinnen, houdt van lekker koken en is ook nog eens reuze sportief. Zo kun je haar treffen op een spinningfiets, schoppend tegen een boksbal of rennend door het Westerpark. Ze is hoteldebotel op haar vriendje en kijkt dan ook graag samen lekker een Netflixje.  

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons