Inspiratie

Sticky Got Housing 

Even sparren?
Bel direct

Sticky got housing! Wat een mijlpaal!

Twee jaar geleden zijn we Sticky Marketing begonnen in het midden van Corona. Online en thuiswerken was toen natuurlijk hartstikke normaal. Maar de tijd vliegt voorbij en onze behoeften veranderden ook. Inmiddels zijn we namelijk flink gegroeid en met een team van 5 gedreven mensen, mogen we onze klanten dagelijks helpen met diverse marketingvraagstukken. Superleuk! Waar het in het begin juist fijn was voor iedereen om lekker flexibel vanuit huis te werken, groeide het verlangen naar een gezamenlijke plek, waar we met elkaar kunnen brainstormen en lekker kunnen werken. Nou, dat hebben we dus gevonden!  

We zochten natuurlijk niet zomaar een plek, maar we waren op zoek naar een inspirerende, vette locatie. Met een extra aparte workshopruimte erbij. Nou, en dat is gelukt! Inmiddels zijn we in het nieuwe pand getrokken en jeetje wat is het er fijn. Er hangt zo’n goede, creatieve vibe, niet normaal. Kom maar snel langs om dit zelf te ervaren! 

Uiteraard hebben we direct de Sticky Touch aangebracht: geel & roze it is! 

Dus, ben je benieuwd naar onze nieuwe locatie & wil je even een kijkje komen nemen? Dat mag gerust, we showen je graag ons paradijsje! 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons