Inspiratie

Sticky Fotoshoot

Even sparren?
Bel direct

Sticky Fotoshoot

Say cheeeeeeeeese! Hoe leuk was dit echt?! Het was weer tijd voor onze jaarlijkse Sticky Fotoshoot. En waar is dat cooler om te houden dan bij het prachtige Xebia in Hilversum?

De kracht van eigen fotografie

Tegen onze klanten roepen we altijd: wees echt, laat zien wie je bent en vermijdt Stock fotomateriaal. Nou dat doen we zelf dus ook. Practice what you preach!

Voor een potentiële klant is het fijn om al een gevoel te krijgen bij een organisatie vooraf. Dus als jij je eigen bedrijf goed in beeld brengt, met je eigen medewerkers erop, met diverse vibes die bij jullie passen, help je de klant bij het maken van een juiste keuze.

In ons geval zijn er ongetwijfeld veel bedrijven die ons niet zouden benaderen. Zij zoeken wellicht een formeler bureau. Met mensen met een stropdas en mantelpakjes bijvoorbeeld. Ja, dan zijn wij inderdaad niet de juiste keuze. Wij lopen graag op sneakers en houden niet van dikke plannen die vervolgens in de kast belanden. Wij houden van korte lijnen, geen elle lange processen en aantoonbaar resultaat waar we samen met de klant aan bouwen! En dat met heel veel energie

Op basis van de fotografie die je gebruikt, communiceer je je bedrijfscultuur. En dat is superbelangrijk. Het zegt namelijk iets over jou als bedrijf, maar ook over jou als mens. Doe daar je voordeel mee en ben niet bang om iemand af te schrikken. Want als je ze afschrikt door te laten zien wie je bent, dan is dat waarschijnlijk alleen maar heel goed. Voor beide partijen overigens!

Wij hebben in ieder geval weer bergen leuke foto’s & bovenal weer een hele leuke dag gehad!!

Ben je nieuwsgierig geraakt naar wie wij zijn na het zien van de sneak preview & zou je weleens in het “echt” kennis willen maken? Geef dan even belletje, dan maken we een afspraak.

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons