Inspiratie

Social Media Abonnement voor Ultimate Maritime Logistics

Social Media Abonnement voor Ultimate Maritime Logistics

It’s all about social! Nadat we vorig jaar een mooi strategietraject met Ultimate Maritime Logistics hebben doorlopen, zijn we nu gestart met het genereren van naamsbekendheid en traffic naar de website.

Ultimate Maritime Logistics

Ultimate Maritime Logistics is een klant die we nog kennen uit de tijd voor Sticky Marketing. Een klant met een gezamenlijk verleden. En wat vinden we het leuk dat we nu weer met hen mogen samenwerken! We dragen ze dan ook een warm hart toe en vinden het knetter cool dat we hen nu ook op het gebied van social media & online branding mogen helpen.

Ultimate Maritime Logistics is een bedrijf uit Amersfoort dat werkzaam is binnen de maritieme industrie. Zij leveren op internationale schaal ERP systemen aan de maritieme industrie, waarmee zij bedrijven helpen om hun logistieke processen niet alleen onder controle te krijgen maar ook om hen voorspellend te laten werken. Zij hebben hun eigen oplossing Flex Maritime Logistics ontwikkeld, en dit is gebouwd op Microsoft Dynamics 365. Een niche markt, met veel potentie.

Online zichtbaarheid creëren

Juist omdat Ultimate Maritime Logistics zich in een niche markt bevindt, het langdurige aankooptrajecten betreft en ze internationaal opereren, is het van belang om zo goed mogelijk online zichtbaar te zijn. We hebben het niet over het verkopen van een potje pindakaas, maar over langdurige grote consultancy trajecten die weloverwogen worden genomen. Om hun potentiële klanten te bereiken, is het dan ook van belang dat zij zich op een consistente manier online profileren. En daar helpen wij ze mee!

Social Media Abonnement

Wij verzorgen voor Ultimate Maritime Logistics alle social media uitingen. Dit betekent dat we 1 keer per maand een gezamenlijke contentmeeting hebben, waarin we een mooie, gevarieerde contentplanning maken voor de maand erna. Hierbij kijken we goed naar de diverse contentpijlers die we in het marketingplan hebben vastgelegd. Op deze manier zorgen we ervoor dat de content die naar buiten wordt gebracht, altijd anders is & niet alleen maar sales-gericht. Dit is immers niet wat je wilt bereiken en het is al helemaal niet iets waar je potentiële klanten op zitten te wachten. De wereld zit inmiddels echt anders in elkaar. Mensen willen geïnspireerd, geïnformeerd en geactiveerd worden. Ze willen een beeld krijgen van de mensen achter het bedrijf en willen het gevoel hebben dat ze je daadwerkelijk kennen. En dat bereik je niet door alleen maar te roepen dat ze jouw product of dienst moeten kopen. Haha, maar goed. Daarom maken we dus vooraf een contentstrategie.

Wekelijks creëren wij de content in zowel het Engels als Nederlands en plaatsen het als nieuwsitem op de website. Vanuit social media linken we door naar de website & uiteraard wordt dit allemaal doorgemeten. Toen we begonnen hebben we een nul-meting gemaakt, zodat we precies kunnen zien wat het effect van ons werk is. Wel zo fijn!

Wil jij ook aan je naamsbekendheid werken en serieus aan de slag met social media? Heb je ook interesse in een social media abonnement waarin we je alles uit handen nemen? Neem even contact op, we bespreken graag de diverse mogelijkheden. Let’s get social!!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons