Inspiratie

Shinen op de beurs! 

Even sparren?
Bel direct

Shinen op de beurs! 

 Van 15 t/m 17 november vond de grootste internationale vakbeurs voor de maritieme sector plaats. De beurs werd gehouden op het Amsterdamse RAI beursterrein en alle toonaangevende bedrijven die binnen de maritieme industrie werken of juist producten leveren aan de maritieme sector, waren hier vertegenwoordigd. Zo ook onze klant Waterworld. 

De why van WaterWorld 

In het begintraject hebben we samen met de klant hun “why” geformuleerd. Deze luidt:                                              

"Als echte botenliefhebbers en technologische vakidioten keken wij vol verbazing naar de botenwereld. Wij zijn ervan overtuigd dat het maken van accu's & motoren zoveel beter, efficiënter, innovatiever & duurzamer kan. Op naar een toekomstbestendig vaargenot!"

Externe marketingcollega: Sticky Marketing  

Wij zijn de afgelopen 3 maanden druk bezig geweest voor WaterWorld. De METS is namelijk een belangrijke leadgenerator voor hen. Dus dan wil je er ook het uiterste uithalen! 

We hebben een nieuwe beursstand ontwikkeld, de aankleding verzorgd, maar ook het hele uitnodigingsproces uit handen genomen. We hebben een digitale uitnodiging gecreëerd voor bestaande klanten, maar we hebben ook een print-versie gemaakt om per post te versturen samen met een coole goodie. Dit was een actie die puur gericht was op het verleiden en informeren van nieuwe prospects en om te zorgen dat ze op de METS naar de stands van WaterWorld komen. Ja, je leest het goed: 2 stands. Eén stand is ingericht met de producten die WaterWorld levert en voor de 2e stand aan de overkant hebben we een supergaaf oranje zitje gemaakt. Ideaal om gasten te ontvangen en samen met de potentiële bedrijven te kijken naar de producten die zij te bieden hebben.  

Tijdens zo’n beurs wil je natuurlijk de aandacht trekken en zorgen dat mensen naar jouw stand komen. Om hiervoor te zorgen hebben we voor alle drie de dagen ook 2 hostesses geregeld. Twee spontane, leuke dames die de bezoekers aanspreken en een drankje aanbieden. 

Verder hebben we de oude product-brochure in een nieuw, hip jasje gestoken. Zowel qua content als qua beeld is het nu weer helemaal up to date! 

Heb jij ook marketingvraagstukken waar je zelf eigenlijk geen tijd voor hebt, maar wat wel écht aandacht vereist? Bel ons dan even, want we worden maar al te graag ook jullie externe marketingcollega! 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons