Inspiratie

Samen sta je sterker! Steun ondernemende vrouwen 

Even sparren?
Bel direct

Samen sta je sterker! Steun ondernemende vrouwen 

Marketing is natuurlijk een supermooi vak. En we zijn dan ook blij dat we met zoveel mooie klanten mogen samenwerken aan toffe projecten. Maar ja, soms is het ook leuk om iets “terug te geven” aan de maatschappij. He gats, dat klinkt altijd zo vreselijk gezapig he? Maar ja, de bottom line is wel dat we met Sticky zijn gaan kijken naar goede doelen en initiatieven die ons aanspreken. En toeval bestaat niet: Stichting Microkrediet voor Moeders kwam op ons pad.  

Stichting Microkrediet voor Moeders geïntroduceerd 

De stichting Microkrediet voor Moeders helpt vrouwen in Azië met het opzetten van een eigen bedrijf via kleine leningen, spaarmogelijkheden, vaktrainingen en ondernemers- en leiderschapstrainingen. De vrouwen vergroten zo hun economische zelfstandigheid en onafhankelijkheid en verbeteren daarmee de kwaliteit van hun leven en dat van hun families.  

Missie: 

‘Wij geloven dat zelfstandig ondernemerschap arme vrouwen in Azië in staat stelt hun potentieel en kracht te manifesteren.  
Dit zorgt voor groei in hun zelfvertrouwen en zelfredzaamheid.   
Dat samen te bereiken inspireert ons om zoveel mogelijk vrouwen te helpen aan een microkrediet voor de start of groei van hun bedrijf.’ 

Als ondernemende vrouwen sprak deze missie ons erg aan en zijn we in contact gekomen met Muriel Morrees. Ze vertelde met zoveel kracht en inspiratie over het werk van de Stichting Microkrediet voor Moeders, dat het ons nog meer aansprak! En dat was het begin van onze samenwerking :-).

Samenwerking met Sticky Marketing 

Wat we precies gaan doen? Wij gaan voor deze mooie stichting de Social media vormgeven en uitvoeren. Op basis van een contentstrategie zullen wij zorgdragen voor wekelijkse content op hun diverse kanalen. Want ja: hoe meer aandacht en naamsbekendheid voor dit prachtige bedrijf, hoe meer vrouwen we kunnen helpen om ook zelf te gaan ondernemen en hun leven in eigen hand te nemen. Er is echt zoveel zo bereiken! 

Veel dank voor deze mooie samenwerking en we zijn maar wat trots dat we op deze manier ons steentje bij kunnen dragen! Meer weten? Bekijk dan even de website en je kunt direct doneren!  

Help je mee? 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons