2231027 Sticky Marketing   content augustus 2023 Zonder Nieuws
Inspiratie

Quality time: spetterend teametentje bij Secret Gardens 

Quality time: spetterend teametentje bij Secret Gardens 

Yesss, na de vakantie was het tijd voor een gezellig teamuitje! Even lekker verhalen uitwisselen en goed met elkaar bijpraten. Want ja, voor je het weet zit je direct weer in de ram-modus met alle toffe projecten waar we mee bezig zijn. 

We nemen je graag mee op een feestje van hapjes, drankjes en gezelligheid. Wat een aanrader zeg: een betoverende locatie Secret Gardens in Amsterdam. Quality time, omgeven door de geuren en smaken van de Peruaanse en Aziatische keuken. 

En wat was het een top avondje zo met elkaar!  

Secret Gardens is niet alleen een prachtig restaurant maar ze serveren ook nog eens mega lekker eten. De verrukkelijke ceviches, knapperige maissalade en heerlijke rib-eye namen ons mee op een culinaire reis die nog lang in onze herinneringen zal bijblijven. Ook de cocktails en de wijn mochten natuurlijk niet ontbreken🥴🍷.  

Ook zijn er nieuwe tradities ontdekt: de verrukkelijke alcoholvrije cocktails, Gardens' Tiki zoals op de kaart vermeld. Wij noemen dit heerlijke drankje natuurlijk gewoon Garden Sticky 😉. 

Van dit soort momenten genieten wij altijd intens met elkaar. Zo waardevol om vaak te doen! Dit was er in ieder geval zeker eentje voor in de boeken.  

Wij zijn constant bezig met groei bij Sticky en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe marketingcollega’s. Wil jij ook graag mee met ons volgende team etentje? Geef dan even een belletje. 😊 

2231027 Sticky Marketing   content augustus 2023 LinkedIn

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons