Sticky Marketing content 23mei 2023 nieuws
Inspiratie

Positioneringssessie BoksMind

 Positioneringssessie BoksMind

Zoals je weet, helpen wij bij Sticky Marketing veel bedrijven met het formuleren van hun echte, eigen, unieke bedrijfsverhaal. Dit doen we voor diverse soorten klanten, van groot tot klein. Tijdens een positioneringssessie gaan we samen met de klant het unieke verhaal maken. En dit doen we uiteraard niet door alleen maar te luisteren of alleen maar te zenden. Nee, nee. We gaan echt samen aan de bak. Wij stellen triggerende vragen, dagen je uit, kijken kritisch naar je huidige propositie en spelen hierbij advocaat van de duivel. Met als resultaat? Een unieke doorvertaling van je bedrijfsessentie. 

En dit keer waren we vereerd om mee te mogen denken met BoksMind. Een prachtig concept gericht op kids. Wij hebben zelf ook kinderen, dus je begrijpt dat we hier wat extra op “aan” gingen. 

BoksMind is een initiatief van Wendy van Delsen. Geïnspireerd door het mooie concept Boksend Opgroeien, is zij in franchise-vorm BoksMind begonnen voor ouders & kinderen in de Gooi & Vechtstreek. Boksen heeft tevens een enorme pedagogische waarde, dus Wendy richt zich ook op scholen en BSO’s.  

Over BoksMind 

Tijdens deze positioneringssessie hebben we samen gekeken hoe we het verhaal van BoksMind zou goed mogelijk kunnen verwoorden. Met dit als resultaat: 

“BoksMind gelooft in de zelfkracht van kinderen. Geluk is namelijk geen vanzelfsprekendheid. Ieder kind verdient het om zich veilig, blij en zelfverzekerd te voelen. Iedere emotie mag er zijn. Als je hier op de juiste manier mee om leert gaan, vormt dit een sterke basis voor nu en de toekomst. ​ 

Bij BoksMind gaan we op sportieve wijze fysiek & mentaal met kinderen aan de slag om ze te leren blij te zijn met zichzelf. Uit het hoofd naar het hart. Door ze uit te dagen en uit hun comfortzone te halen, ervaren ze dat elk gevoel er mag zijn. ​ 

Op een ongedwongen manier én met een overdosis aan plezier zorgen wij voor persoonlijke groei & ontwikkeling. Je ervaart meer zelfvertrouwen en je leert beter je grenzen aan te geven. Laat je kind op een fijne manier de wereld ontdekken.​ 

Bokscoaching voor ouder en kind. Onbezorgd opgroeien!” 

Meer weten over dit mooie, sportieve concept? Dat begrijpen we. Aan de website wordt momenteel hard gewerkt, maar je kunt alvast contact opnemen met Wendy via info@boksmind.nl of bellen naar 06-15115226. Zij vertelt je met liefde alles over de aanpak van BoksMind, de tarieven en de resultaten. Boek snel je eerste sessie! 

Sticky Marketing content 23mei 2023 Facebook template

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons