Inspiratie

Op naar de volgende stap met Buzzel!

Even sparren?
Bel direct

Next Steps Buzzel

Buzzel is een klant van het eerste uur. Een superleuk, gaaf en innovatief bedrijf. Wessel Verhoeff en Kees Doornenbal zijn samen het coole IT bedrijf Buzzel begonnen & hebben aan ons gevraagd om hen te helpen bij het scherp formuleren van het verhaal en de doorvertaling naar een goede digitale strategie.

Dusss. Dat hoefde ze natuurlijk maar 1 keer te vragen. We zijn direct samen aan de slag gegaan met een strategische workshop om het exacte verhaal boven tafel te krijgen. Waar ligt nu precies de meerwaarde van Buzzel voor de klant en wat zijn de specifieke drijfveren van de 2 heren? Waar staat Buzzel nu precies voor? Vanuit dit verhaal zijn we het gesprek aangegaan met hun potentiële klanten en hebben we een compleet buyer persona profiel gemaakt. Want hoe meer je weet wat je doelgroep nu écht bezighoudt en écht beweegt, des te beter je je eigen pitch en communicatie daar weer op kunt aanpassen. So we did!

Vervolgens hebben we een heel digitaal go-to market plan gemaakt en hebben we de website met de juiste customer flow en de content ontwikkeld. Een prachtig eindresultaat al zeggen we het zelf ;) Neem gerust een kijkje op hun website om het zelf te bewonderen!

"Vanuit een solide strategische basis is het nu tijd voor de next steps voor Buzzel. Op naar leads!"

En nu is het tijd voor de volgende stap! Wat zijn we trots en blij dat we nog langer met deze twee gave mensen mogen samenwerken om Buzzel groot te maken! We zullen fungeren als hun externe marketing bureau en daarbij zoveel mogelijk uit handen nemen. Denk dan aan Social Media, Adwords, het bouwen van salesfunnels en leadflows en inzetten van Sponsored Campagnes. Superleuk om te doen! We houden je op de hoogte!

Heb jij ook behoefte aan de volgende stap, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Check dan even ons verhaal! Spreekt onze manier van werken je aan? Schroom dan niet om ons te contacten!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons