Inspiratie

Ondernemersbijeenkomst in ‘t Spant in Bussum 

Even sparren?
Bel direct

Ondernemersbijeenkomst in ‘t Spant in Bussum 

Nu wij sinds kort ook gesetteld zijn met ons kantoor in het centrum van Bussum werden wij uitgenodigd om deel te nemen aan de Ondernemersbijeenkomst in ‘t Spant. 

Tijdens deze bijeenkomst wordt onder andere besproken hoe we leegstand te lijf gaan maar ook thema's als reclamebelasting en marketing staan op de agenda. 

Nou daar hebben wij uiteraard wel een mening over! Bussum biedt tenslotte heel veel, van leuke (boetiek) winkeltjes tot de grotere praktische winkels als supermarkten en de Hema. En dat breidt zich gelukkig steeds meer uit met unieke eigentijdse winkeltjes en eetgelegenheden, superleuk dus! 

Maar de vraag is? Weten genoeg mensen dit? Inmiddels zijn er de afgelopen jaren heel wat nieuwbouwwijken de grond uit gestampt in onder andere Weesp en Muiden en dat gaat nog wel even door. Dus genoeg reden om al dit winkelend publiek naar Bussum te trekken! 

En dat hoeft niet moeilijk te zijn. Social Media is daar bijvoorbeeld bij uitstek een geschikte manier voor. Als we daar met enige regelmaat leuke content delen over de winkels en activiteiten die er worden georganiseerd, dan zorgen we in iedere geval voor positieve publiciteit.  

Daarbij zou je nog een specifieke Social Campagne kunnen draaien waarbij we specifiek de nieuwbouwwijken aanspreken & targetten. Genoeg mogelijkheden om dit leuke dorp eens even op de kaart te zetten! 

Want weet iedereen wel hoe leuk Bussum is en dat je er onwijs makkelijk & goedkoop kunt parkeren? Combineer je bezoek met de markt op donderdag en een rondje door het centrum of de leuke zijstraatjes, inspiratie gegarandeerd. Onze handen jeuken, dat snap je!!! 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons